Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Maling af hegn - Nyt & gammelt - Læs om pris, guide & få gode råd
Ude

Maling af hegn – Sådan sparer du penge!

maling af hegn

Trænger dit nye eller gamle hegn til en omgang god maling, som både pynter og beskytter mod vind og vejr? I denne guide hjælper vi dig til at finde det bedste tilbud på opgaven, og du lærer, hvornår det er bedst at male udendørs.

Hvis du vil have en fagmand til at varetage ansvaret for opgaven, så du er sikret det allerbedste resultat, så er det en god idé at indhente og sammenligne forskellige tilbud.

Når du sammenligner forskellige tilbud, øger du nemlig chancen for, at du bliver præsenteret for det bedste tilbud til prisen.

For at gøre dette kan du enten selv gå i krig med den gode gamle telefonbog og ringe rundt til forskellige firmaer – eller du kan tage den nemme og hurtige løsning og bruge en online tilbudstjeneste.

I Danmark har mere end 250.000 danskere allerede anvendt 3byggetilbud.dk til at indhente tilbud på deres byggeopgaver – fuldstændig gratis og uforpligtende.

Du bruger 3byggetilbud.dk på følgende måde:

  1. Klik ind på deres hjemmeside via den grønne knap herunder
  2. Udfyld din opgavebeskrivelse så godt, som du kan
  3. Send opgaven ind, og lad 3byggetilbud.dk sende den i udbud blandt deres leverandører
  4. Modtag op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på maling af hegn

Gå til 3byggetilbud.dk

OBS: Prisen bliver presset ned, fordi leverandørerne konkurrerer internt for at vinde din opgave, og da det er dig, der bestemmer, vil prisen være et af konkurrenceparametrene.

Hvornår bør jeg male hegnet?

Hvad enten du selv vil male dit hegn eller lade en professionel klare opgaven, så er det en god idé at vide, hvornår det bør gøres.

De allerbedste måneder til at male udendørs træværk generelt er august og september – det skyldes det varme vejr og lave luftfugtighed.

Det kan dog også lade sig gøre at male udendørs fra maj til september. Sørg gerne for, at luftfugtigheden er under 15 procent, og at det ikke har regnet i minimum en uge. På den måde er du sikker på, at træværket er tørt nok til, at malingen præsterer bedst muligt.

Skriv en kommentar