Inde

Maling af trappeopgang

Hvis du skal have malet en trappeopgang, er det bedst at få fat i en professionel maler til at tage sig af opgaven. På den måde sikrer du dig et godt og pænt resultat – og ikke mindst minimalt personligt besvær.

Som ejer af en boligforening (eller hus med egen trappe), er det desværre nødvendigt at male trappeopgangen fra tid til anden – i hvert fald hvis du gerne vil give et godt indtryk. Om end det bestemt er muligt at male selv, vil de fleste med sikkerhed finde det lettere at hyre en maler. Og det behøver faktisk ikke at være så dyrt. Med vores nedenstående anbefaling/tip kan du få et par attraktive tilbud og ikke mindst en god idé om, hvad maleropgaven vil komme til at koste.

Få pris og tilbud på maling af trappeopgang

Hvis du gerne vil spare tid (og penge), så bør du benytte dig af 3byggetilbud.dk.

På nævnte side får du nemlig tr gode og gratis tilbud på maling af trappeopgang. Det eneste du skal gøre for at få tilbuddene er at udfylde en opgaveformular, hvorefter du vil modtage dine tilbud.

Fordelen er, at det kræver en meget lille indsats fra din side. Det tager godt og vel 5-10 minutter at udfylde formularen med de nødvendige informationer, også er processen ellers i gang. Du kan læne dig tilbage i sofaen og vente på, at tilbuddene kommer. Dette sker oftest inden for et par dage. Når først du har modtaget tilbuddene – det vil ske via enten telefon eller mail – har du frit lejde til at vælge det bedste. Hvis ingen af tilbuddene falder i din smag, behøver du slet ikke at vælge et. Som kunde er du nemlig ikke forpligtet til noget som helst.

Du slipper altså for selv at skulle researche på de forskellige malerfirmaer. Alene dét gør brugen af 3byggetilbud.dk meget attraktivt. Vi finder endnu en fordel, som dog ikke er 100% garanteret, men stadig yderst sandsynlig: Det er, at du efter alt at dømme vil få din opgave løst billigere end ellers. Når du har sendt din beskrivelse af sted, vil flere forskellige malere nemlig forsøge at ‘vinde’ din opgave. Det presser typisk prisen en smule ned, og det er til din fordel. En anden faktor der kan gøre det billigere, er, at du har hele 3 tilbud at vælge imellem. Med flere om buddet får du en mindre oversigt, og du kan derfor vælge den service, der passer bedst til dit budget.

Få 3 gratis tilbud på maling af trappeopgang

Det omfatter maling og behandling af en trappeopgang

Nogle gange er det ikke nok kun at male – faktisk skal der ofte sættes gang i en større proces, hvis trappeopgangen for alvor skal have et nyt look.

Hvis det drejer sig om en mindre opfriskning, bliver der oftest tjekket efter huller og spidser i trappen, som så vil blive udsat for spartling og slibning. Derudover skal både vægge, lofter og træværk sandsynligvis alt sammen males. Denne type opfriskning tilbydes som regel til trapper, der er forvejen er i udmærket stand, men som har brug for at se lidt nyere og friskere ud.

Til helt slidte trapper skal der lidt mere til. Ud over spartling, slibning, maling af både vægge, lofter og træværk, vil der typisk blive foretaget fugning af revner – og træværket vil både blive vasket og aftørret. Både spartling og maling vil ske i et større omfang, og der vil sandsynligvis komme et ekstra lag på. Hvis du har en trappeopgang i eget hjem, er der en god chance for, at du har et tæppe på trappen. Dette bliver formentligt helt udskiftet.

Men det er alt sammen noget, du aftaler med maleren. Maleren ved efter erfaring, hvad der er bedst i dit specifikke tilfælde, men du kan naturligvis altid komme med ønsker og forslag til det, der skal gøres. Prisen retter sig selvfølgelig også efter, hvor stort omfanget af opgaven er. For at få et så præcist prisforslag som muligt, bør du udtrykke dig klart i opgaveformularen – og det er altid en god idé at vedhæfte billeder af trappeopgangen i dens nuværende tilstand, således maleren får en idé om, hvad der helt præcist skal til.

Skriv en kommentar