Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Maling af vægge - Sådan gør du - Se hvordan du får bedste pris
Gør Det Selv

Maling af vægge

maling af vægge

Maling af væggene i dit hjem kan friske det op og give en helt anderledes fornemmelse i rummet.

Ny farve på væggene kan være med til at give dit hus en helt ny fornemmelse. Det kan også være en god måde at friske det op, inden du skal sælge det, eller få det til at føles som dit hjem, når du flytter ind et nyt sted.

Få 3 gratis tilbud på maling af vægge her

Når du skal i gang med at male vægge, er der en række ting, som du skal huske. Det er først og fremmest vigtigt, at du flytter så mange af tingene ud af rummet som muligt. Hvis du har store møbler som sofaer eller senge, bør de rykkes ind i midten af rummet og dækkes med plastik.

Kom godt i gang med maling af væg

Før du går i gang med at male, er det vigtigt, at du sørger for at røre malingen op med en rørepind. Det vil give den bedste konsistens og sikre at malingen opfører sig ensartet, når du smører den på. Hvis du både skal male både vægge og loft i et rum, er det vigtigt, at du altid starter med loftet.

Det er en god ide at starte med alle de ”besværlige” steder i rummet. Det er for eksempel hjørnerne, bag en radiator og væggen tæt på loftet. Resten af væggen kan du nemt male med en stor malerrulle. Sørg altid for at have nok maling på både pensler og ruller.

Få flere tips til, hvordan du bedst muligt kan male dine vægge i denne video:

Pris på maling af vægge

Prisen på maling af vægge afhænger selvfølgelig af, hvor stort rummet er. Har du ikke selv mod på at male dine vægge, eller vil du gerne sikre dig et professionelt resultat, kan det være en god ide, at du får fat på en professionel maler. På hjemmesiden 3byggetilbud.dk kan du få tilbud fra tre malermestre på din opgave.

Skriv en kommentar