Inde

Maling til køkken: Brug minimum glans 7

malerarbejde pris

Er du på udkig efter kvalitetsfyldt maling til køkkenet? Vil du gerne vide mere om, hvilken glans det anbefales at bruge? Er gode tilbud på køkkenmaling noget som interesserer dig? Hvis ja, så bør du gøre dig selv den tjeneste at bruge de næste par minutter på at læse denne artikel.

Højere glans betyder nemmere rengøring

Noget af det første du bør vide er, at jo højere en glans du vælger, desto nemmere rengøring kan du se frem til at få. Derfor anbefaler Synrgi.dk, at du som minimum vælger en glans 7 – gerne en 10.

På den måde har du som sagt nemmere ved at rengøre dit køkken. Og som du nok allerede ved, så er det uhyre vigtigt at have et køkken som er rent og hygiejnisk, da du trods alt laver mad i dette rum.

Denne forhandler har gode tilbud på maling til køkkenet

Hvis du er på jagt efter en forhandler af maling med gode tilbud på køkkenmaling, så kan du med fordel tage et nærmere kig på Malgodt.dk. Malgodt.dk er en online forhandler, der besidder et stort udvalg. Derudover kan du også få fri fragt ved køb over 499 kr.

Mange gode tilbud på maling til køkken

Malgodt.dk er fremhævet i denne artikel af en meget simpel grund: Forhandleren har rigtig gode tilbud på køkkenmaling. I skrivende stund har de for eksempel tilbud på vægmaling super acryl glans 7 og 10 som er nedsat med ca. 50%. Disse to malingtyper er perfekte at bruge til køkkenet.

Se de gode tilbud hos Malgodt.dk

Glans 20 anbefales at bruge bag kogepladerne

Hvis du ikke har en stænkplade bag dine kogeplader, så anbefales det at bruge en glans 20. Med en glans 20 har du uhyre nemt ved at få rengjort væggen, hvilket er vigtigt, når der er tale om et meget udsat sted, hvor fedt, olie osv. hurtigt sprøjter op på væggen.

En god glans 20 maling til køkkenet er denne vægmaling super acryl fra Malgodt.dk. Den har en vejledende pris på 1.599 kr., men du kan købe den lige nu til blot 1.199 kr. Derudover besidder den også følgende fordele:

  • Stærk overflade
  • Åndbar
  • Vandbaseret
  • Miljømærket
  • God dækkeevne

Skriv en kommentar