Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Mangler du inspiration til vægdekoration? - Læs mere
Annonce

Mangler du inspiration til vægdekoration?

Annonce:

Når man skal skabe et smukt hjem, kan vi have en tendens til at fokusere på de store møbler. Vi leder efter den perfekte sofa, det mest imponerende spisebord og de smukkeste stole. Men midt i alt dette, glemmer vi ofte væggene. Og det er ærgerligt, for væggene giver dig en gylden mulighed for at dekorere dit hjem på en helt unik måde. Derfor kan du i denne oversigt få et par tips of forslag til hvordan du kan udsmykke dine vægge og derved skabe et flottere hjem.

 

Smukke vægge skaber et smukt hjem

Vi skal være de første til at sige, at enkle, hvide vægge sagtens kan være rigeligt til at skabe en hyggelig stemning i dit hjem. Den lyse farve hjælper naturligt med at skabe et lysere rum, mens andre farver kan gøre det mere dunkelt. Men vægge uden nogen form for ophæng eller dekoration, kan også ende med at se en smule tomme og kedelige. Derfor kan du eksperimentere med et væld af forskellige ophæng og dekorationer til væggene.

 

Spejle

Spejle er et genialt lille trick til at få et rum til at se større ud end det egentlig er. Du kan finde spejle i et væld af størrelser, fra det lille spejl til de store, som går fra gulv til loft. Find spejle med i stilrent dansk design her.

 

Billeder

Billeder, plakater og malerier er den klassiske udsmykning til væggene. Her er det i de seneste år blevet populært at skabe såkaldte ‘billedevægge’, hvor du hænger en masse billeder op på den samme væg. Det giver et interessant udtryk til væggen og giver di mulighed for at lege med både opsætningen og motivernes samspil med hinanden.

 

Lys og farver

Selvom den klassiske, hvide farve klart er den mest populære vægfarve herhjemme, er der jo ingen regel der siger, at man ikke må gå andre veje. Du kan f.eks. udvælge en enkelt væg og male den i en anden farve. På den måde får du ekstra farve i rummet, mens de resterende hvide vægge stadig kan lyse rummet op.

 

Fortæl personlige historier

Har du været på ferie og fundet en sjov souvenir, som sagtens kunne hænge på væggen? Eller et arvestykke, som har stor symbolsk værdi for dig? Jamen, så hæng dem op med det samme. Væggene er et perfekt sted til at fremvise din personlighed og de ting, som betyder noget for dig.

Skriv en kommentar