Værktøj

Mascot sikkerhedssko – God og sikker kvalitet!

mascot sikkerhedssko

Hvis du gerne vil undgå ulykker og ømme fødder, når du står på værkstedet, arbejder i haven eller lignende, så kan du med fordel udstyre dig selv med et par Mascot sikkerhedssko.

Her på Synrgi.dk gør vi meget ud af at ”klæde” vores læsere så godt på til håndværker- og gør det selv arbejde som muligt. Derfor har vi valgt at skrive denne artikel om Mascot sikkerhedssko med henblik på at gøre dig opmærksom på, hvor vigtigt det er at beskytte dine fødder.

Derfor er Mascot et godt valg!

Mascot er et godt valg, når det kommer til sikkerhedssko og arbejdstøj generelt. Bag Mascot finder du nemlig en masse viden, erfaring og ikke mindst ressourcer til udvikling af arbejdstøj i verdensklasse herunder sko. Derudover sørger de selvfølgelig også for at leve op til de sikkerhedskrav, der gør sig gældende, hvilket er din garanti for sikkert arbejdstøj.

Se stort udvalg af Mascot sikkerhedssko hos Arbea.dk

Gode råd til valg af sikkerhedssko

Når du køber sikkerhedssko, er det meget vigtigt, at du holder øje med om skoen er CE-mærket. Hvis skoen IKKE er CE-mærket bør du ikke købe den for din egen sikkerheds skyld

Derudover skal du også finde ud af, hvilke behov du har. Eksempler på behov kan være: Sømværn i sålen, tåhætte, brandhæmmende, skridhæmmende og-/eller kemikaliebestandige.

Det er i øvrigt også uhyre vigtigt, at du sikrer dig, at skoen er rar at have på. Det nytter ikke noget at købe en sikkerhedssko, hvis du ikke kan holde ud at gå med den. Derfor skal du også have komfort og pasform for øje, når du skal have dig et par nye sko.

Har du brug for hjælp til valg af sikkerhedssko?

Hvis du er meget i tvivl om, hvilken type sko du bør vælge til lige præcis dit arbejde, så kan du med fordel få hjælp af professionelle fagmænd. Da udvalget af sikkerhedssko er stort, er det meget naturligt ikke at kunne finde hoved og hale i de mange modeller.

Hos forhandleren Arbea.dk har de mange års erfaring med salg af arbejdstøj, hvorfor du med fordel kan kontakte deres kundeservice og få hjælp. Det er i øvrigt gratis og uforpligtende at kontakte Arbea.dk med henblik på at få hjælp til valg af sikkerhedssko.

Sådan holder dine sko i længere tid

Det er en rigtig god ide at vedligeholde dine sko med henblik på at forlænge levetiden og bevare den gode komfort. Til vedligeholdelse af sikkerhedssko kan du med fordel bruge skocreme, imprægneringsspray, læderfedt osv. afhængig af, hvilken type sko du har.

Hvis du er i tvivl om, hvilke plejemidler du bør bruge til lige netop din sko, vil vi gerne hjælpe dig. Skriv navnet på din sko i kommentarfeltet herunder og så skal vi nok svare dig!

Skriv en kommentar