Inde

Mørklægningsgardiner til Velux vinduer

Er du på udkig efter mørklægningsgardiner, der passer til Velux vinduer? Her på siden kan vi hjælpe dig med at finde de helt rigtige Velux mørklægningsgardiner – og så til en god pris. Læs med her og find ud af, hvilken forhandler vi anbefaler, hvis du gerne vil gøre et ekstra godt køb af mørklægningsgardiner fra Velux.

Gardinshoppen.dk har Danmarks bedste priser på gardiner

Hvis du gerne vil købe billige mørklægningsgardiner til Velux vinduer, så er der ingen tvivl om, at du skal besøge Gardinshoppen.dk.

Denne forhandler har først og fremmest et stort udvalg af Velux mørklægningsgardiner. Derudover har de prisgaranti, hvilket betyder, at de har Danmarks bedste priser på Velux gardiner. Og som om det ikke skulle være nok, så tilbyder de faktisk også målgaranti og 100% tilfredshed eller pengene tilbage.

Lyder det som noget for dig? Så besøg Gardinshoppen.dk og beregn din pris på mørklægningsgardiner til Velux vinduer.

Beregn din pris

Montering og opsætning af Velux mørklægningsgardin

Hvordan monterer og opsætter du mørklægningsgardiner fra Velux? Det kan du få svar på ved at se nedenstående video. Videoen guider dig til at opsætte gardiner på den rigtige måde.  Som du kan se, er det hurtigt og nemt at opsætte et mørklægningsgardin fra Velux.

Hvilken type betjening bør du vælge?

Er du i tvivl om du bør vælge manuel, elektrisk eller solcelle fjernbetjening? I så fald anbefaler vi, at du læser de tre nedenstående afsnit. Her vil vi nemlig forklare om fordelene ved de forskellige betjeningstyper.

Manuel

Manuel betjening er den billigste løsning. Denne løsning er at foretrække, hvis du ikke har behov for at kunne kontrollere mørklægningsgardinet på afstand. Det vil sige, hvis du ikke har problemer med at rulle gardinet ned og op ved hjælp af håndkraft, så er denne betjeningstype et glimrende valg.

Elektrisk

Har du svært ved at nå dine ovenlysvinduer? Eller har du altid drømt om at kunne styre dine gardiner med en fjernbetjening? Med elektrisk betjening af dine mørklægningsgardiner behøver du ikke at rejse dig fra sofaen eller finde stigen frem for at trække gardinerne for. Et godt valg, hvis du gerne vil gøre dine Velux mørklægningsgardiner ekstra luksuriøse.

Solcelle

Hvis du vil have alle fordelene som et elektrisk mørklægningsgardin giver dig plus være fri for at trække ledningerne og lignende, så er solcelle fjernbetjeningen lige noget for dig. Her kan du få elektriske gardiner, der får strøm fra et lille solcellepanel, som meget diskret er placeret på gardinets topkasse.

Derfor er mørklægningsgardiner et godt køb

Mørklægningsgardiner et godt køb, fordi de ganske enkelt giver dig muligheden for at mørklægge et rum – for eksempel soveværelset. Og hvorfor er det så vigtigt at få mørkelagt sit soveværelse? Det er vigtigt, fordi det bidrager til en bedre og mere optimal søvn.

Hvis ikke du sover i total mørke, så vil din søvn typisk blive forringet og generelt påvirke din livskvalitet. Og en dårlig livskvalitet er ikke noget, du bør stræbe efter at få – tværtimod. Derfor gælder det om at finde gode mørklægningsgardiner, der passer til Velux vinduer, så du kan sove så godt som muligt – og på den skabe dig en hverdag fyldt med energi og overskud.

Læs også: Mørklægningsgardiner på mål

Skriv en kommentar