Inde

Montering af vaskemaskine

montering af vaskemaskine

Hvis du har fået fingrene i en bolig, hvor der endelig er plads til den vaskemaskine, du har manglet gennem årene, så får du her et par gode råd til at skaffe så billig og god en montering af din vaskemaskine, som muligt.

Det er ikke altid ligetil at montere vaskemaskinen, særligt ikke hvis der også skal etableres afløb og afløbsslange ved montering. Derfor kan det blive nødvendigt med ekstern hjælp fra f.eks. et VVS-firma, som kan klare monteringen for dig uden problemer.

OBS: I visse tilfælde skal der også laves en vandanmeldelse til forsyningen, hvis der monteres vaskemaskine med ny stophane, afløb osv. Dette hjælper VVS’eren dig med at ordne.

Få 3 gratis tilbud på montering

Sådan får du 3 gratis tilbud på montering

Hvad enten du skal have klaret en montering af vaskemaskine i dit køkken, dit bryggers eller på dit badeværelse, så er det ikke jordens dyreste opgave. Og alligevel kan regningen godt løbe op i et par tusinde kroner, og så kan der komme opstartsgebyrer til håndværkerne ved siden af.

Derfor kan det alligevel være en god idé at gøre, hvad du kan, for at reducere prisen mest muligt fra begyndelsen af.

Til dette anbefaler vi, at du bruger en gratis tilbudstjeneste som f.eks. 3byggetilbud.dk, hvor du kvit og frit kan indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave.

Mere end 250.000 danskere har allerede brugt tjenesten til gratis at indhente tilbud og spare penge på deres opgave. Du kan også bruge den til at indhente tilbud fra kvalitetsgodkendte håndværkere til at klare din vaskemaskine montering.

Pris: Hvad koster montering af vaskemaskine?

Prisen for montering af vaskemaskine afhænger af et par elementer. Først og fremmest kommer det an på, hvilken leverandør du vælger til opgaven – se afsnittet ovenfor.

Dernæst kan prisen svinge ud fra, om du skal have monteret stophaner og afløb eller ej, samt om du også ønsker en montering af tørretumbler ovenpå din vaskemaskine i samme ombæring osv.

Vi har fundet et eksempel på pris frem fra et eksisterende VVS-firma i hovedstadsområdet, så du kan få en idé om prisniveauet. Husk dog på, at prisen kan være billigere for dig, hvis du bor et andet sted i landet eller generelt bruger en tilbudstjeneste såsom 3byggetilbud.dk til at indhente flere forskellige tilbud og priser.

Priseksempel på montering af vaskemaskine i køkken:

  • Tilslutning af vaskemaskine ved siden af køkkenvask
  • Montering af stophane med indbygget kontraventil
  • Tilpasning af afløb ved vandlåsen
  • Vandanmeldelse til forsyningen
  • Pris: 2.500 kr. inkl. moms

OBS: Pågældende firma opkræver et startgebyr på 795 kr. inkl. moms uagtet opgavens størrelse, så dette skal formentlig lægges oven i ovenstående priseksempel, medmindre du havde lavet en særaftale.

Montering af tørretumbler ovenpå vaskemaskine

Afslutningsvis vil vi give en lille påmindelse om, at hvis du alligevel går med tanker om at få etableret en tørretumbler, så kan du med fordel få klaret monteringen af denne ovenpå din vaskemaskine i samme ombæring.

Dermed kan håndværkeren klare opgaven i ét hug, når han alligevel er hos dig, og du sparer eventuelle opstartsgebyrer til en anden gang.

Skriv en kommentar