Når kæresten flytter ind: 3 ting så hun føler sig velkommen

En sjælden gang imellem sker det, at mænd bliver velsignet med, at en kvindelig skikkelse har lyst til at flytte ind. At hun flytter ind er naturligvis noget, hun bestemmer – men er du så heldig, så skal hun i det mindste kunne føle sig velkommen.

Hvis hun flytter ind hos dig, så kan du med garanti forvente, at der skal ske en hel del ændringer. Først og fremmest skal der naturligvis hvidt sengetøj på sengen, men du kan nok også forvente, at dine højtalere og din PlayStation skal gemmes af vejen. Men sådan er det.

Selvom det til tider vil føles som om, at hun indtager dit hjem, så husk på, at hun bare gerne vil føle sig hjemme. Det kan du hjælpe med ved at gøre disse ting inden hendes ankomst.

Gør plads til hendes behov

Kvinder har mange behov. Og nok flere end mænd. Men én ting, som virkelig vil gøre, at hun føler sig velkommen er, at du gør plads til det, hun skal bruge plads til. Det kunne eksempelvis være, at du indretter en mindre læsekrog, hvis hun studerer eller arbejder med computer og bøger.

Først og fremmest skal der sættes plads af til det, men du kunne også strække dig og købe en lampe, som inviterer til, at hun bruger pladsen. Det kan du gøre ved at købe en læselampe eller bordlampe til skrivebordet. Besøg eventuelt www.designlite.dk, hvor du kan finde den rette lampe blandt et stort udvalg af muligheder.

Er det en læsekrog eller et studiehjørne, som skal indrettes, så er det vigtigt at huske på, at lyset skal være fokuseret. Det betyder, at lampen gerne skal være afgrænset med en skærm, så bogen kommer i fokus. Desuden vil hun sikkert sætte pris på, hvis du anskaffer en pære med varm farve, så læsningen bliver rarere.

Få lavet en nøgle mere

Det kan lyde som et ganske basalt tip – men sørg nu for at få lavet den ekstra nøgle, inden hun flytter ind. Gør gerne et lille nummer ud af det, så hun ikke er i tvivl om, at du har lyst til at bo med hende.

Det er ikke synderligt svært at få lavet en ekstra nøgle, og det kræver ikke, at låsen skal skiftes ud eller noget. Besøg blot en låsesmed, og så bliver det gjort hurtigt og nemt.

Er du enig i, at en ny nøgle med en lille sløjfe omkring er en god idé, så kan du finde hjælpen her. Her finder du hjælp til en ny, simpel nøgle, men der er også hjælp at hente til ethvert andet problem med lås eller nøgle. 

Skabsplads som du ikke længere har

Er der én ting, som kæresten uden tvivl hiver med sig, så er det hendes dyrebare garderobe. Så du kan ligeså godt få ryddet lidt plads i skabet med det samme.

Du kan jo forvente, at hun alligevel smider de gamle underbukser og de forvaskede poloer ud, så imponér hende ved at gøre det i forvejen.

Skriv en kommentar