Annonce

Når uheldet er ude, og der sker skade på din bolig

Annonce:

Nogle gange er uheldet ude og så opstår der skade på din bolig. Det kan være en vandskade, en fugtskade eller noget helt tredje. Ligegyldigt hvilken skade, der opstår, er det vigtigt, at du får den rette hjælp hurtigt. Her kan celero.dk hjælpe dig, så din bolig hurtigt er tilbage i topform igen.

Hvem er Celero?

Celero er en servicegruppe, der beskæftiger sig med en bred vifte af skadesudbedring. Derfor er de en god partner at have på hånden, hvis du har brug for skadeservice. Gruppen kan nemlig hjælpe dig med alt fra skademinimering til nedrivning og genopbygning. Servicegruppen betjener hele Danmark. Derfor kan du få deres effektive og kyndige hjælp overalt i landet. Celero beskæftiger sig også med alle slags skader – uanset skadens omfang og størrelse. Derudover har de flere års erfaring. Det giver dig en stor tryghed og sikkerhed, når du står midt i et uheld.

Med kunden i centrum

Hos Celero forstår de, at du befinder dig et sårbart sted, når du kontakter dem. Det er aldrig sjovt, når der sker skade på din bolig. Derfor forstår medarbejderne også at sætte dig i centrum. Medarbejderne har uden tvivl stået i en lignende situation før. Derfor kan de berolige dig og stille en god prognose for din bolig. Alle medarbejderne besidder en høj faglighed, hvilket er din garanti for, at arbejdet bliver udført tilfredsstillende. Hos Celero er det en kerneværdi at kunne levere til tiden og til en fornuftig pris.

En servicegruppe, du kan stole på

Det er vigtigt, at du kan stole på din servicegruppe. Du skal have tiltro til, at de træffer de bedste og rigtige beslutninger, når det kommer til genopbygningen af din bolig. Det er uden tvivl grundstenene i samarbejdet mellem dig og din servicegruppe. Du skal med ro i maven kunne overlade genopbygningsarbejdet til din servicegruppe. Du skal i hvert fald ikke føle, at du konstant skal kigge medarbejdere over skuldrene for at sikre dig, at alt går rigtigt til. Du skal have mulighed for at fokusere på de øvrige aspekter af dit liv, mens servicegruppen restaurerer dit hjem.

Leveringsdygtig i hele Danmark

En stor fordel ved Celero er, at de er leveringsdygtige i hele Danmark. Derfor kan du få kyndig hjælp uanset, om du befinder dig i Jylland, på Sjælland eller på Fyn. Det betyder også, at du ikke behøver finde en ny servicegruppe, når du flytter. I stedet kan du beholde den samme velkendte servicegruppe.

 

 

 

 

Skriv en kommentar