Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Nedrivning af bygning - Vi giver dig den bedste pris - Se hvordan her
Ude

Nedrivning af bygning

nedrivning af bygning

Har du fundet den helt perfekte grund til dit nye hus? Eller bor du nu i et gammelt og faldefærdigt hus, og drømmer om at bygge nyt? Eller ejer du andre former for ejendomme og bygninger, som du ønsker at få revet ned?

Det kan oftest svare sig bedst med nedrivning af en bygning frem for renovering, hvis der er tale om en gammel og slidt bygning. Hvis du vælger at renovere, kan udgifterne hurtigt løbe fra dig, da der formentlig både skal isoleres, udskiftes vinduer og meget andet.

Få 3 gratis tilbud på nedrivning af bygning

Med nedrivning af bygningen og efterfølgende opførelsen af et nyt hus, så opnår du dels en bedre og mere energivenlig bygning, og dels kan du opnå en langt bedre salgspris i fremtiden.

Men hvordan skaffer du den bedste pris på nedrivningsopgaven? Det ser vi nærmere på herunder, hvorefter du kan læse mere om regler, byggetilladelser og andre vigtige detaljer vedrørende nedrivning.

Sådan får du den bedte pris på nedrivning af bygning

Nedrivning af bygninger kan koste mange tusinde kroner, og prisen svinger afhængig af opgavens omfang, beliggenhed og lignende faktorer. Som tommelfingerregel kan du regne med ca. 1.000 kr. pr. kvadratmeter inkl. moms.

Der kan være diverse rabatter, hvis der f.eks. er tale om mange bygninger eller større bygninger, men hvis du tager udgangspunkt i førnævnte overslagspris, så går du ikke helt galt i byen, når du skal sammenligne tilbud.

For at sikre dig selv den bedst mulige pris, bør du sætte din opgave i udbud blandt forskellige mulige leverandører. Dette sikrer dig bedre valgmuligheder og dermed lettere adgang til det bedste tilbud.

Men da det kan være meget tidskrævende og svært at overskue denne del af opgaven selv, anbefaler vi, at du bruger en gratis online tilbudstjeneste.

3byggetilbud.dkDen mest populære tjeneste i Danmark hedder 3byggetilbud.dk, og de har allerede gratis hjulpet over 250.000 danskere med deres byggeopgaver – herunder nedrivning af bygning.

Når du bruger deres tilbudstjeneste, så sendes din opgave i udbud blandt forhåndsgodkendte leverandører, som så konkurrerer internt om at overtale dig til at vælge dem frem for konkurrenterne. Dette presser prisen nedad til fordel for dig som kunde.

Du kan desuden altid gratis og uforpligtende afslå samtlige af de 3 tilbud, du modtager på opgaven, hvis du i mellemtiden har fortrudt og ikke ønsker at rive bygningen ned alligevel.

Hvilke regler og byggetilladelser skal jeg være opmærksom på?

Når du skal rive dit hus ned, så skal du først og fremmest bruge en nedrivningstilladelse fra din kommune. Det kan tage op til 3-4 uger at indhente denne tilladelse, så det kan du med fordel gøre hurtigst muligt.

Hvis du ikke selv har mod på at indhente nedrivningstilladelsen, så kan dit nedrivningsfirma også være behjælpelig med denne del af opgaven.

Selve nedrivningsarbejdet behøver ikke at tage meget mere end nogle tage eller en uge afhængig af opgavens omfang. Når først maskinerne er kørt i stilling og bygningen er klar til at blive nedrevet, går det stærkt.

OBS: Hvis der er tale om en fredet ejendom eller på anden vis en bygning, som er underlagt bestemmelser om forvaring i lokalplanerne, så skal du tage højde for dette. Du kan kontakte din lokale kommune for at høre nærmere, og ellers hjælper dit nedrivningsfirma dig, så hele opgaven forløber trygt, sikkert og korrekt.

Skriv en kommentar