Inde

Nedrivning af køkken

nedrivning køkken

Skal du have nyt køkken? I så fald skal du have det gamle revet ned. Nedrivning af køkken kan være en ret så besværlig affære, hvorfor det i langt de fleste tilfælde anbefales at hyre et professionelt nedrivningsfirma til opgaven.

I denne artikel ser vi nærmere på, hvordan du får den bedste pris på nedrivning af køkkenet samtidig med, at du også får en række gode nedrivningsråd. Du bør uden tvivl læse med her, hvis du gerne vil vide, hvordan du kan spare flest mulige penge på din nedrivningsopgave.

Sådan får du den bedste pris på nedrivning af køkken

Hvis du står over for at skulle rive køkkenet ned, så anbefales det som sagt at hyre et professionelt nedrivningsfirma. I den forbindelse er du med garanti interesseret i at vide, hvordan du får den absolut bedste og billigste pris. Og lige præcis dét kan du læse mere om i afsnittet herunder.

Vi anbefaler: 3byggetilbud.dk

Til at få den bedste pris på nedrivning af køkken, anbefaler vi at bruge min samarbejdspartner 3byggetilbud.dk. Denne tjeneste giver dig tre gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning af dit køkken. Hvis det er første gang, at du skal bruge 3byggetilbud.dk, så anbefaler vi, at du ser nedenstående video, der fint forklarer, hvordan tjenesten fungerer.

Sådan får du de tre tilbud

Det eneste du skal gøre for at få de tre tilbud er at udfylde en lille opgaveformular (se billede), hvor du kort beskriver din opgave. En beskrivelse kan for eksempel lyde således:

Hej 3byggetilbud.dk. Jeg står over for at skulle have nyt køkken, men først skal det gamle rives ned. Mit køkken er ca. 20 kvadratmeter stort og består af 10 skabe. Derudover er der et par kvadratmeter med fliser som skal rives ned samt hvidevarer der skal smides ud. Jeg vil også gerne have, at nedrivningsfirmaet står for at smide alt affald ud. Venlig hilsen.

Gå til 3byggetilbud.dk og få tre tilbud på køkkennedrivning

Gode nedrivningsråd

Anmeld nedrivningen til kommunen, hvis:

Nedrivning af køkkenet skal i nogle tilfælde anmeldes til kommunen. Du skal anmelde det til din lokale kommune, hvis:

  • Du bor i en lejlighed
  • Du bor i en to-familiebolig

Vi anbefaler, at du anmelder nedrivningen i god tid, da de forskellige kommuner godt kan have lange svartider.

Kan du gøre noget af arbejde selv?

Ja det kan du sagtens. For det første kan du selv få tømt alle skabe og skuffer for indhold. Derudover kan du også fjerne de hårde hvidevarer, så der kun står selve køkkenet tilbage.

Hvis du har mod på det, så kan du også godt selv sørge for at rive køkkenelementerne ned. Det kræver dog en vis erfaring og snilde, hvis du skal ende op med et godt slutresultat. Derfor anbefaler vi altid, at du kontakter et professionelt nedrivningsfirma, hvis du ikke føler, at du har 100% styr på det. Nedrivningsarbejde er ikke så nemt som du lige skulle gå og tro. Det handler nemlig i høj grad om ikke at ødelægge noget.

Den bedste pris på nedrivning fås ved indhentning af flere tilbud

Når du skal have den bedste pris på nedrivning af køkkenet, så gælder der en hovedregel som er ganske nem at forholde sig til. Reglen går ud på, at du skal indhente tilbud hos mere end ét nedrivningsfirma.

Ved at indhente flere tilbud har du nemmere ved at sammenligne de forskellige firmaer på kryds og tværs. Derudover øger det også alt andet lige din chance for at få en af markedets bedste og billigste priser.

Nu tænker du sikkert, at det er yderst besværligt at skulle indhente så mange tilbud. Det tager lang tid at finde frem til nedrivningsfirmaerne, det tager lang tid at ringe til dem alle sammen og det tager ikke mindst lang tid at bearbejde de forskellige tilbud – men fortvivl ej.

Ved at benytte førnævnte tjeneste ved navn 3byggetilbud.dk kan du faktisk indhente tre tilbud på blot fem minutter. Du skal bare beskrive din opgave (nedrivning af køkken), hvorefter 3byggetilbud.dk klarer resten af arbejdet. Efter 1-3 arbejdsdage modtager du dine tilbud – og så skal du blot finde ud af, hvilket tilbud som er det bedste. På den måde sparer du en masse tid og ikke mindst penge.

Video: Sådan foregår en nedrivning af køkkenet

Herunder kan du se en video, der viser, hvordan en typisk nedrivning foregår. Bemærk at videoen er speedet up. Derfor gælder det om at holde ekstra øje med, hvad der sker.

Find en masse inspiration og råd her på CUZINA.dk

Når du er færdig med at nedrive køkkenet og skal i gang med at sætte det nye op, så er der typisk en masse ting som skal tages stilling til. Det er for eksempel ting som valg af køkkengulv, hvordan køkkenet skal indrettes og meget mere.

I den forbindelse er det værd at tage et nærmere kig rundt her på CUZINA.dk. Her på siden kan du nemlig finde en masse inspiration og gode råd til, hvordan du får skabt dig et perfekt køkken. Her på siden kan du bl.a. læse om forskellige indretningstips, test af opvaskemaskiner og andre hvidevarer og generelt gode råd til, hvordan du får det køkken du altid har drømt om.

Skriv en kommentar