Ude

Nedrivning af landsbrugsbygninger

nedrivning af landbrugsbygning

Har du en gammel landbrugsbygning som skal rives ned, så der er plads til noget nyt? Nedrivning af landbrugsbygninger kan typisk klares på én dag afhængig af, hvor stor en bygning der er tale om.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning

Her på siden kan du læse mere om pris, tilskud, indhentning af tilbud m.m. Artiklen henvender sig især til dig, der er på jagt efter et godt tilbud på nedrivning af en landbrugsbygning.

Pris: Få 3 gratis tilbud fra nedrivningsfirmaer

tilbud på nedrivningHvis du er på jagt efter et nedrivningsfirma som kan hjælpe dig med at rive en eller flere landbrugsbygninger ned, så anbefaler vi, at du i samarbejde med 3byggetilbud.dk indhenter tre gratis og uforpligtende tilbud.

For at få de tre tilbud skal du blot udfylde en opgaveformular (se billede) med de nødvendige oplysninger, hvorefter din opgave bliver sendt i udbud blandt en masse forskellige og forhåndsgodkendte nedrivningsfirmaer.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning

Hvad er cirka-prisen for at få revet en landbrugsbygning ned?

Det kan være svært at give en pris på, hvad det vil koste at rive en landbrugsbygning/staldbygning ned, da det typisk afhænger af følgende faktorer:

  • Hvor mange kvm. bygning der er tale om
  • Om nedrivningsfirmaet også skal stå for sortering
  • Hvor tilgængelige bygningerne er for nedrivningsmaskinerne
  • Hvilket nedbrydningsfirma der er tale om

Ifølge en gammel debat (bemærk: Debatten er fra 2004) på et forum om heste koster en bemandet grav-/nedbrydningsmaskine mellem 500 og 1000 kr. i timen ex. moms. Ifølge debattens indlæg er der mulighed for at spare mange penge, hvis du kan klare noget af arbejdet selv. Der er især penge at spare, hvis du kan sortere alt fra som ikke er brokker og lignende.

Hvis du gerne vil have et godt tilbud på nedrivning, så anbefaler vi uden tvivl, at du benytter dig af 3byggetilbud.dk.

Hvordan er det nu lige en nedrivning foregår? Videoen herunder viser, hvordan Middelfarts rådhus blev revet ned.

Kan du få tilskud/fradrag i forbindelse med nedrivning?

I visse kommuner er det muligt at få et tilskud til bygningsnedrivninger. Det anbefales at tage kontakt til din lokale kommune med henblik på at få fastlagt om det er muligt for dig at få tilskud. På din kommunes hjemmeside er det typisk muligt at læse om, hvilke tilskud der er gældende i forhold til bygningsnedrivninger. Der er en række krav som skal være opfyldt før du kan forvente at få et tilskud. Disse krav kan du også høre mere om hos din lokale kommune.

Sådan foregår en typisk nedbrydning

  1. Landsbrugsbygningen screenes for asbest, bly, PCB m.m.
  2. Eventuelle farlige stoffer fjernes
  3. Forsyninger frakobles herunder gas, vand, el osv.
  4. Eventuelt inventar fjernes
  5. Bygningen nedbrydes og sorteres samtidig i fire fraktioner herunder brandbart, brokker, deponi og jern
  6. Grunden planeres og nedbrydningen er slut

Derfor skal du bruge et professionelt nedrivningsfirma

nedrivning

Der er mange gode grunde til at bruge et professionelt nedrivningsfirma, når landbrugsbygningen skal rives ned

Der skal ikke være nogen tvivl om, at en nedrivning af en landbrugsbygning er et meget omfattende projekt. Derfor anbefales det at bruge et professionelt nedrivningsfirma med henblik på at være sikker på, at alt forløber som det skal.

En anden fordel ved at benytte et professionelt nedrivningsfirma er, at de kan hjælpe, rådgive, vejlede og guide dig til de bedste løsninger, når det for eksempel gælder sortering af brokker, jern, glas osv.

Ulempen ved at gøre det selv er, at det uden tvivl vil tage meget længere tid samtidig med, at risikoen for at noget går galt er meget større. Så medmindre du har stor erfaring med nedrivning af staldbygninger og lignende, bør du ikke foretage nedrivningen selv.

Indhent tilbud på nedrivning af landbrugsbygninger

Som tidligere nævnt kan vi i samarbejde med 3byggetilbud.dk tilbyde dig 3 gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning. Dette er uden tvivl noget vi vil anbefale dig, hvis du gerne vil have så god en pris som mulig.

→ Få tilbud på nedrivning på 3byggetilbud.dk

Skriv en kommentar