Tips & Råd

Nedrivning af mur

nedrivning af mur

Overvejer du at gøre stuen større ved at rive en mur ned? Skal du i gang med at renovere hele huset, hvorfor en eller flere mure skal rives ned og bygges op igen? Uanset set, hvad dine planer er, så skal du vide, at nedrivning af mur ikke altid er den nemmeste opgave.

Er muren bærende?

Hvis muren, du ønsker at rive ned, er bærende, så er det uhyre vigtigt, at du ved, hvad du laver. River du en bærende mur ned på en forkert måde, kan det resultere i alvorlige konsekvenser for huset som helhed.

Derfor vil det i langt de fleste tilfælde være den bedste løsning at hyre en dygtig håndværker til nedrivning af muren, så du er sikker på, at huset ikke lider skade. Her på siden ser vi nærmere på, hvordan du får den bedste pris på byggeopgaven nedrivning af mur, så du hurtigt, nemt og billigt kan komme videre med dit byggeprojekt.

Få 3 gratis tilbud på nedrivning af mur

Guide: Sådan får du den bedste pris på nedrivning af mur

Der er ingen grund til at takke ja til det første tilbud på nedrivning af mur, du ser. Medmindre du er ligeglad med prisen. Ved at bruge lidt tid på at indhente priser og tilbud på nedrivning, kan du faktisk gå hen og spare mange penge på din nedrivningsopgave. Herunder viser vi dig, hvordan du hurtigst, nemmest og gratis indhenter tre tilbud på nedrivning af muren.

3byggetilbud.dk giver dig tre gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning

Her på Synrgi.dk samarbejder vi med 3byggetilbud.dk. Det betyder, at vi kan give dig tre gratis og uforpligtende tilbud på nedrivning af mur. Tilbuddene kommer fra professionelle nedrivningsfirmaer – typisk i nærheden af dig.

Sådan får du tilbuddene

sådan virker 3byggetilbud.dk

Du skal starte med at gå ind på 3byggetilbud.dk. På denne hjemmeside vil du blive præsenteret for en tilbudsformular. Denne formular udfylder du med dine oplysninger. Når du har gjort dette, trykker du på ”indsend” opgave, hvorefter der går et par arbejdsdage, før du modtager dine tilbud.

Når du har modtaget dine tilbud, så kan du frit vælge, hvilket som du synes er bedst og billigst. Og er der ingen tilbud, der er gode nok, så er der ikke noget at gøre ved det – de er jo gratis og uforpligtende.

Hvis muren ikke er bærende/stabiliserende, så kan du gøre det selv

Hvis muren, du ønsker at rive ned, ikke er bærende eller stabiliserende, så kan du med fordel klare opgaven selv – hvis du altså har lyst. En ikke bærende/stabiliserende mur er forholdsvis nem at rive ned. Det kræver blot lidt knofedt og det rette værktøj.

Værktøj til nedrivning af mur

Vil du rive muren end selv, så er det rart at have følgende værktøj: En mukkert, hammer, mejsel, plastik til afdækning og våde håndklæder. Med dette værktøj giver du dig selv de bedste forudsætninger for at klare opgaven med bravour – og så minimerer du ikke mindst støv og lignende ved at bruge plastik til afdækning og våde håndklæder til at suge støvet til sig. 

Video: Sådan ser det ud, når en mur/væg rives ned

Skriv en kommentar