Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Pris på nyt tegltag - Hvad koster nyt tegltag? - Se priser her
Ude

Pris på nyt tegltag

tegltag pris

Hvis dit gamle tegltag trænger til en opfrisker, så er det naturligt at sætte sig lidt ind priserne for et nyt tag. Prisen for et nyt tegltag kan snildt løbe op i et par hundrede tusinde kroner, og derfor er det en rigtig god idé at indhente flere forskellige tilbud, så du dermed kan finde det bedste til prisen.

I denne guide ser vi nærmere på, hvordan du sikrer dig selv det bedste tilbud på dit nye tegltag, og så kigger vi lidt på, hvad et nyt tegltag typisk koster. Dernæst kommer vi nærmere ind på prisen på under- og overstrygning af dit tegltag, hvis du hellere vil renovere frem for at bygge et helt nyt tag.

Men lad os lægge ud med at se på, hvor du skal gå hen for at finde de allerbedste tilbud på dit nye tegltag:

Få 3 gratis tilbud på nyt tegltag

Er du sikker på at få den bedste pris på dit nye tegltag?

I mange tilfælde kan det være fristende at bruge vor tids version af den gamle gule telefonbog, når vi skal finde en leverandør til et eller andet – f.eks. et nyt tegltag. Den nye version hedder Google, og den kan såmænd være ganske fin til tider.

Ulempen ved at bruge Google til at finde leverandøren til dit nye tegltag er imidlertid, at det ikke nødvendigvis er den bedste tegltag-pris, du får, ved at klikke på den første annonce, der dukker op i Google.

Hvad skal du gøre i stedet: Vi anbefaler altid, at du indhenter en række tilbud fra flere forskellige firmaer, som kan give deres bud på en god pris på et nyt tegltag på din bolig. Dette medvirker nemlig til, at du får bedre odds for at kunne vælge et tilbud til en langt billigere pris end ellers.

Sådan gør du: I stedet for at bruge massevis af tid på selv at finde frem til og kontakte de enkelte tømrere og tagfirmaer, så anbefaler vi, at du bruger en gratis tilbudstjeneste på nettet til at indhente uforpligtende tilbud på opgaven.

Den mest anerkendte og populære inden for tilbud på nye tage hedder Compara – og på Compara.dk kan du indhente gratis tilbud på dit nye tegltag på Sjælland. Bor du i det øvrige Danmark, så kan du med fordel benytte dig af 3byggetilbud.dk, som også lader dig indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på din tagopgave.

Når du bruger en tilbudstjeneste såsom Compara eller 3byggetilbud til at indhente tilbud på dit nye tegltag, så sker der yderligere dét, at priserne presses mere nedad, fordi der opstår en øget konkurrencen internt mellem leverandørerne. De vil alle gerne have lov til at lave din opgave, og da bygge- og tagopgaver typisk er rimelig omkostningstunge, så ved de godt, at prisen er vigtig for dig som slutbruger.

Hvad koster et nyt tegltag?

Men hvad ligger en typisk pris på nyt tegltag egentlig på, og hvordan ser en god pris pr m2 for nyt tegltag som regel ud? Det er svært at give et entydigt svar, da det er en af de byggeopgaver, som kan svinge mest i omfang og dermed også pris.

Som tommelfingerregel kan du dog regne med, at prisen på et nyt tegltag ligger på ca. 1.700-2.300 kr. pr. m2 tag inkl. moms og banevareundertag. Grunden til det relative store, procentuelle udsving i prisestimatet skal findes i valget af teglsten, tagets fremkommelighed samt eventuelle besværlige sving, udhug og former på taget.

Vi har dog fundet et konkret eksempel frem på en pris på en tidligere opgave – eksemplet er hentet fra Compara.dk, hvor du kan bruge prisberegneren til at indhente en konkret pris på dit nye tegltag.

Priseksempel på nyt tegltag – 130 m2 tegltag på 1,5 plans-hus:

  • Røde naturtegl
  • Opretning af gammel konstruktion
  • 200 mm isolering
  • Banevareundertag
  • Renovering af inddækning
  • Fuger på skorsten
  • 2 nye ovenlysvinduer
  • Nye zinktagrender og nedløb

Samlet tegltag pris inkl. moms: 259.500 kr.

Som du kan se, så kan det hurtigt blive en halvdyr omgang, og det er noget, de færreste boligejere bare lige svinger dankortet og får ordnet. Så når vi bevæger os rundt i et prisleje på 2-300.000 kr., kan det give rigtig god mening at indhente en håndfuld forskellige tilbud via en tilbudstjeneste, hvis besparelsen blot kan blive et par procent eller 5-10 stykker.

Fordele ved de gratis tilbudstjenester

Når du anvender gratis tilbudstjenester såsom Compara og 3byggetilbud, så har det først og fremmest en gavnlig effekt for din slutpris. Som vi allerede har været lidt inde på, så er konkurrencen mellem leverandørerne skruet i vejret på sådanne tjenester, hvormed prisen presses nedad, og du ender med en mere attraktiv pris på dit nye tegltag.

Men derudover kan du også forvente at nyde godt af følgende fordele, som du ellers ikke havde fået:

  • Tid – Du sparer en masse timer, da du ikke selv skal finde kontaktinformationer på potentielle leverandører. Du skal heller ikke kontrollere kvalitetens af deres arbejde først, og du skal ikke bruge tid på kontakte dem og indhente tilbud.
  • Tryghed – Du får adgang til et bredt udvalg af nogle af landets førende håndværkerfirmaer inden for området – i dette tilfælde taglægning. Leverandørerne bliver løbende kvalitetskontrolleret af tilbudstjenesterne, så slutbrugeren kan vide sig sikker og tryg ved at bruge dem til opgaven.

Og så er der selvfølgelig prisen; når det for det første er gratis at bruge, og for det andet kan spare dig for potentielt set mange tusinde kroner på din tagopgave, så er der alt at vinde og intet at miste andet end de par minutter, det tager at indhente tilbuddene.

Overstrygning og understrygning af tegltag – pris

Hvis du skal have lavet understrygning af dit nye eller eksisterende tegltag, så er det også en god idé at bruge en tilbudstjeneste til at indhente tilbud.

Det er igen svært at give et entydigt svar på, hvad en konkret understrygning af tegltag-pris er for dig, men som regel siger man, at prisen for både understrygning og overstrygning af tegltag maksimalt udgør 1/5 af den samlede pris for et helt nyt tag.

Så hvis dit tag ellers stadig er fint men blot lidt utæt, så kan det sagtens give mening med understrygning eller overstrygning som renovering frem for et helt nyt tag.

Skriv en kommentar