Bil

Oliefyr til bil

oliefyr til bil

Møjsommelig is på ruderne i bilen. Afsindig kulde inde i bilen, som får dig til at klapre tænder om kap med de andre morgenbilister. Møg og besvær med is og kulde generelt.

Få tilbud på oliefyr til bil

Det er ikke nemt at være bilejer i de koldeste vintermåneder herhjemme i Danmark. I hvert fald ikke når bilen er iskold og skal i gang med en koldstart i de mørke og kolde morgentimer.

Der findes dog råd for udfordringen: Et oliefyr til bilen.

Et oliefyr til bilen hjælper kort og godt med at opvarme bilen og motorens kolde kølervand inden opstart. Dermed opnår bilens motor en meget mere ideel driftstemperatur hurtigt efter start.

I denne guide ser vi nærmere på, hvad et oliefyr til bilen koster at få monteret og hvilke fordele du ellers kan forvente med den nye motorvarmer.

Få tilbud på oliefyr til bil

Pris: Hvad koster oliefyr til bilen?

Prisen på et oliefyr svinger fra model til model ligesom med så meget andet. Men som udgangspunkt skal du regne med mellem 5.000-10.000 kroner for dit oliefyr afhængig af mærke og kvalitet, samt hvorvidt du køber brugt eller fabriksnyt.

Derudover skal du medregne prisen for at få monteret fyret i din bil. Et oliefyr til bil bliver nemlig monteret fast på bilens benzin- og kølesystem. Dermed skiller det sig samtidig ud fra alternativet, som er elektrisk, og som kræver tilslutning til en stikkontakt hver gang bilen skal varmes op.

Sådan får du den bedste pris på dit oliefyr til bil:

  • Prisen på fyret varierer som sagt – sørg derfor for at vælge en model, som passer til dine behov, men som ikke er dyrere end højst nødvendigt
  • Monteringen af oliefyret er også en udgift at tage højde for – Sørg derfor for at vælge en god men samtidig billig mekaniker, som klarer arbejdet for dig ordentligt

Sidstnævnte faktor – altså mekanikeren – er også et punkt, du kan spare en del penge på. Du kan med fordel indhente tilbud fra forskellige mekanikere i dit område, hvormed du kan finde frem til det bedste og billigste tilbud.

Dette gør du nemmest ved at bruge en tilbudstjeneste på nettet, som klarer indhentningen af tilbud for dig. Den mest populære tjeneste inden for autoområdet i Danmark hedder Autobutler.dk.

Video: Sådan fungerer et oliefyr til bilen

Hvilke fordele giver et oliefyr?

Når du vælger at investere i et oliefyr til din bil, så investerer du samtidig i en række klare fordele, som du kan glæde dig til i det kolde vinterhalvår, som vi har her i Danmark og resten af Norden.

Med et oliefyr som motorvarmer til din bil kan du bl.a. forvente følgende fordele:

  • Reduceret tid på motoropvarmning hver dag
  • Billigere kørsel i form af mindsket benzinforbrug
  • Mindre slitage på motor og bilens øvrige komponenter
  • Mere miljøvenligt, da din bil udleder mindre kulilte og kulbrinte
  • Nem og automatisk motorstarter i modsætning til eldrevet alternativ
  • Højere komfort i bilen med hurtigere kabinevarme på kolde vinterdage
  • Ingen is der skal skrabes af ruderne inden afgang
  • Bedre og højere sikkerhed med øget koncentrationsevne i trafikken pga. isfri ruder

Sørg for at indhente dine mekanikertilbud via Autobutler.dk, så du kan vælge det billigste tilbud til dit montering af dit oliefyr.

Skriv en kommentar