Bil

Olieskift priser på bil – hvad koster det?

olieskift pris bil

Hvor ofte skal bilen have et olieskift, er typisk det spørgsmål, folk er interesseret i at vide, når de køber en bil. Om det er en ny eller brugt bil, er kun afgørende for, hvornår der skal skiftes. For skiftes olie skal der på alle biler. Hvorfor så det? Jo, fordi olien bliver anvendt hele tiden til at smøre vitale dele i bilen og til at holde bilens motor ren og velfungerende. Olien bliver varmet og afkølet igen, når den holder stille. Og der opstår ofte urenheder i olien, som ikke er hensigtsmæssig for din bil.

Er du i tvivl om, hvornår din bil skal have skiftet olie, kan du altid se efter i bilens instruktionsbog. Her står det angivet, hvad der er gældende for netop din bil. Normalt siger man, at olieskift på bil skal foretages ca. hver 15-20.000 km. Men det afhænger også meget af standen på din bil. Du kan med fordel tjekke oliestanden engang hver 1-2.000 km, således at du sikker på, at der er nok olie på. Ellers kan bilens motor i værste fald brænde sammen.

Få 3 tilbud på olieskift

Hvad koster et olieskift?

Olieskift pris ligger i omegnen af kr. 750,-. Heri er ca. 3 liter olie og et nyt oliefilter inkluderet. Når det kommer til olieskift priser, kan du på Autobutler.dk få tre tilbud på din opgave. Sådan får du billig olieskift og en garanti for, at kvaliteten er i orden. Der tages løbende stikprøver af de pågældende værksteder og forhandlere, som er en del af Autobutler.dk.

Det kan gøres billigere, hvis du selv har styr på det. Men det er ikke meget, du kan spare, da det er olien, der koster. Det er vigtigt, at du anvender en kvalitetsolie, som har de egenskaber, den skal have for at give din motor saft og kraft til at fungere optimalt. Skifter du ikke olie – om det er automatgear olieskift eller generelt olieskift på bil – løber du en betydelig risiko. Der er fugt i luften, hvilket kan sætte sig som kondens og fortynde olien. Har olien ikke en tilstrækkelig tykkelse, får motordelene ikke den smørelse, de har behov for. Tag derfor olieskiftet seriøst.

Olieskift tilbud – ganske enkelt

Er det ved at være tid til et olieskift på din bil, kan du meget passende lægge din opgave ind på Autobutler.dk. Her står et hav af kompetente værksteder klar til at servicere din bil. Da du får tre uforpligtende og uafhængige olieskift tilbud, ved du altid, at du får det til en rigtig god pris. Og når du får det udført af professionelle fagfolk, kan du også være sikker på, at det bliver gjort korrekt. Har du ikke selv den nødvendige viden og tekniske snilde til at gøre det, er du langt bedre tjent med at få det gjort hos en mekaniker i dit næromåde.

Gå ind på Autobutler.dk, og angiv din opgave. I løbet af kort tid vil du få tre gratis tilbud på et olieskift. Nemmere bliver det ikke.

Skriv en kommentar