Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Opbevaringstips til hjemmet - Læs mere
Annonce

Opbevaringstips til hjemmet

Annonce

Nogle boliger kan være lidt trænge med pladsen. Synes du, det er svært at få plads til alle dine ting, der hvor du bor? Så er der heldigvis gode tips til, hvordan man kan få plads til det hele på få kvadratmeter. Her kan du læse om, hvordan man optimerer opbevaringen i hjemmet.

 

Udnyt så meget plads som muligt

Hvis man har meget lidt plads at udfolde sig på, kan det være en god idé at man prioriterer brugen af den plads, så det er funktionelt og praktisk. Der er heldigvis flere måder, hvorpå du kan skabe lidt ekstra mulighed for opbevaring, uden det behøver at fylde for meget. Et godt sted at starte, som stort set ikke ændrer på pladsen i rummet, er at opbevare ting under sengen. Nogle sengerammer kan findes med indbyggede opbevaringsmuligheder, så der er skuffer til rådighed. Her kan man opbevare alt lige fra sengetøj til legetøj eller redskaber.

 

Ønsker du ikke at skulle ud og købe en helt ny sengeramme til dette formål, kan du også få fat i nogle bed rollers til at rulle ind under sengen. Dette kræver sengeben af den rette højde, så er sengebenene for korte, kan du evt. udskifte med nogle, der giver lidt mere højde at arbejde med. Du kan også få mere opbevaring ved at vælge et sengebord med skuffer i. Har du et skrivebord på værelset eller kontoret, kan du også der finde et med indbyggede skuffer eller evt. købe et lille skuffedarium selv at stille indunder.

 

Organiser dine ejendele

Ofte kan en af årsagerne til, at man bøvler med pladsmangel, være, at man ikke har organiseret og sorteret sine ting. Måske er det tid til at rydde ud i dine ejendele og skille dig af med ting, der er overflødige. Derefter kan du skabe et nyt organiseringssystem, som udnytter alle opbevaringsmulighederne funktionelt.

Skriv en kommentar