Annonce

Optimer lagerpladsen med pallereoler

Annonce

Ønsker du ikke at have en velfungerende lager- og opbevaringsløsning for din virksomhed? Så er det måske pallereolerne, du skal have øje for. Disse robuste og fleksible reolsystemer gør det muligt at få optimal udnyttelse af lagerpladsen og organisering af varer på en måde, der forbedrer effektiviteten og reducerer rod! I denne artikel vil vi undersøge, hvordan pallereoler kan gøre en forskel for dit lager!

 

Maksimal udnyttelse af pladsen

Pallereoler er faktisk designet til at udnytte højden i dit lagerlokale til fulde. Når du udnytter den vertikale plads, har du pludselig mulighed for at skabe meget mere lagerkapacitet på samme fysiske område som før. Det er svært at stable i højden uden en funktionsdygtig reol lavet til det. Men med pallereoler bliver det endelig muligt. Det er især værdifuldt i områder, hvor lagerpladsen kan være ganske begrænset.

En af de største fordele ved at anskaffe pallereoler er deres fleksibilitet. Det er muligt at udnytte dette reolsystem til lige nøjagtig de typer af varer, som du har brug for at kunne opbevare i din virksomhed. Justerbare hylder og sektioner giver dig mulighed for at organisere dine varer, uanset om de er små eller store, lette eller tunge. Smartere bliver det ikke!

 

Let adgang og bedre organisering

Pallereoler gør det muligt at organisere dine varer på en logisk måde. Du har langt nemmere ved at finde dem og hente dem, end hvis de skulle stables i rækker, og knapt så meget i højden.

Du kan nu gruppere dine varer efter kategori, popularitet eller andre relevante faktorer. På den måde opnår du en hurtigere varehentning. Du får nemlig reduceres al den tid, dine plukkere kan bruge på at skulle finde den eksakte varer, de står og leder efter. Når du eliminerer tid, øger du samtidig produktiviteten. Det er altså penge lige ned i lommen!

Skriv en kommentar