Ude

Partytelt 5×10 meter

Der er mange muligheder med et partytelt. Den helt store fordel er, at festen på den måde kan rykkes udenfor, og dermed slipper du får en masse oprydning inde i hjemmet, når festen eller arrangementet er forbi. Samtidig er det super rart med en udendørs fest, når ellers vejret er til det. Et partytelt skal dog gerne have en god størrelse, og her er 5×10 meter et særdeles stærkt valg. Af den grund vil vi her komme med et par eksempler på gode partytelte og bringe en kort guide til, hvordan du finder dit kommende telt!

Pagode partytelt – perfekt til festen!

Pagode partyteltVores første anbefaling er dette Pagode partytelt. Det har en solid størrelse på 5×10 meter, hvilket gør det perfekt til mellemstore fester og arrangementer i haven. Mange almindelige telte måler 4×8 eller 5×8, så her får du altså en opgradering! Samtidig er der højt til loftet, hvilket er vigtigt. Alt i alt et perfekt partytelt, som har et stærkt tag og kraftige rør!

Pagode partytelt er set til 8.743 kr., hvilket også tydeligt indikerer, at der er tale om et telt i høj klasse.

Kan købes hos P-Lindberg.dk

Partytelt 5x10m

Partytelt 5x10mDesuden finder vi her et meget simpelt partytelt, som også måler 5×10. Designmæssigt minder det faktisk meget om det foregående, og kvaliteten er stadig ganske fin. Dette partytelt er dog en hel del billigere, hvorfor det kan være et godt valg, hvis du gerne vil spare lidt penge. Der er ikke lige så højt til loftet, men der er stadig rigeligt med plads. Faktisk kan du invitere 56 personer med til festen, såfremt du bruger dette telt.

Partytelt 5x10m er set til 2.799 kr. i skrivende stund, så udnyt tilbuddet, hvis du leder efter et billig partytelt!

Kan købes hos Havemøbelland.dk

Find dit partytelt på nettet

Du har 2 muligheder, når det kommer til at finde et partytelt. Du kan enten kigge i fysiske butikker, eller du kan kigge online. Vi anbefaler klart at købe dit telt på nettet, da der her er mange penge at spare, et langt større udvalg, og ikke mindst levering lige til døren.

Især levering er vigtigt at fokusere på. Et partytelt er yderst tungt og fylder en del – dermed slipper du helt for bekymringerne, når du køber på nettet. Penge er heller ikke det eneste, som du potentielt kan spare – du sparer nemlig også tid. Det tager ganske kort tid at sende en bestilling af sted fra computeren, hvorfor du ikke behøver at sætte tid af til at tage ud og kigge på partyteltene i fysiske butikker. Derfor: Find dit partytelt på nettet.

Skriv en kommentar