Gør Det Selv

Populære gør-det-selv projekter i foråret

anlæg af terrasse

Foråret står for døren. Det betyder, at du som gør det selv mand eller dame snart kan komme udenfor og begynde at iværksætte en til flere projekter. Her på Synrgi.dk er vi store fans af gør det selv projekter. Derfor har vi lavet denne artikel, der med fordel kan bruges som inspiration til, hvad dit næste gør det selv projekt bør være.

Opsætning af redskabsrum

Opsætning af redskabsrum er altid en god aktivitet. Rigtig mange boligejere får mere og mere værktøj herunder redskaber, havemaskiner osv. Det betyder, at der er brug for nogle flere kvadratmeter til opbevaring. I den forbindelse er redskabsrummet helt perfekt.

Derfor er det godt at have et redskabsrum

Den helt store fordel ved at have et redskabsrum er, at du får en masse plads til opbevaring af havemaskiner, værktøj, redskaber og lignende. På den måde går det ikke i stykker udenfor og kan samles på ét og samme sted – og det er en stor fordel for mange.

Hos Bauhaus.dk kan du lige nu købe redskabsrum til ganske fordelagtige priser. De har for eksempel et ubehandlet redskabsrum fra JABO på 9 kvadratmeter til blot 7.995 kr.

Rensning af terrassefliser

Et andet godt gør det selv projekt, det er rensning af terrassefliser. Fliser og sten har det med at blive ”grimme” henover vinteren, hvorfor de trænger til en kærlig hånd, når forårssolen viser sit smukke ansigt.

Derfor er det en god ide at køre i byggemarkedet eller lignende og finde noget fliserens. Dog er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvilken slags fliser, der skal renses. Der er nemlig forskel på rensningsmetoderne afhængig af, hvilken type fliser/sten du har.

Finde besparelser på el, varme og vand

Det er også et ganske godt projekt at finde mulige besparelser på boligen. Det kan for eksempel være varmebesparelser i form af efterisolering, men det kan også være opsætning af et regnvandsanlæg, så du kan genbruge regnvandet til din fordel.

Mulighederne er uden tvivl rigtig mange. Derfor gælder det om at finde den forbedringsmulighed som giver det største afkast til dig. Det kan for eksempel være, at du kan spare uhyre mange penge ved at få installeret en varmepumpe frem for dit nuværende oliefyr.

Natur Energi og Gulstrøm er to meget populære lavpris-elselskaber

Hvis du har fundet ud af, at du betaler alt for meget for dit strøm og derfor skal have nyt elselskab, så vil vi her på siden gerne anbefale dig at se nærmere på Natur Energi og Gul Strøm.

Disse to udbydere er forholdsvis nye, men uden tvivl meget attraktive, når det kommer til prisniveauet. Tag et kig på deres priser og vurder om det ikke er markant billigere end din nuværende løsning. Dette vil uden tvivl være et rigtig godt forårsprojekt, da det på sigt vil spare dig for mange penge.

Læs mere om Natur Energi og-/eller se film om Gulstrøm.

Skriv en kommentar