Værktøj

Pris: Kombistiger 2- og 3-delt

kombistiger pris
Find nogle af markedets bedste priser på kombistiger hos Stigefabrikken.dk
Pris på kombistiger i 2- og 3-delt form varierer meget fra model til model. I denne guide får du tre gode bud på kombistiger i hvert sit prisleje og med hver sine funktioner.

En kombistige er en stigekonstruktion, som i sin natur formår at kombinere flere forskellige typer af stiger. Du kender sikkert den klassiske enkeltstige eller skydestige, eller måske wienerstigen, som har form som et A.

Med en kombistige får du alle disse stigetyper i én og samme stige, hvilket gør det legende let at klare forskellige slags opgaver uden at skulle købe nye stiger hver gang.

Med kombistiger slipper du også for at skulle medbringe flere forskellige stiger, hver gang du kører afsted til en opgave derhjemme eller på arbejdet.

Vi starter guiden med at se på, hvem der egentlig kan få glæde af 2- og 3-delte kombistiger.

Hvem kan bruge 2- og 3-delte kombistiger?

Måske tænker du, at kombistiger kun er tiltænkt håndværkere og entreprenørfirmaer. Det er dog imidlertid ikke tilfældet, da kombistiger med fordel sagtens kan anvendes af den flittige og ambitiøse gør det selv-type.

En kombistige egner sig perfekt til enhver handyman, som er træt af at skulle købe separate og specialfremstillede stiger til hvert enkelt formål. Med denne stigetype, som er 2- og 3-delt, kan du nemt og hurtigt ændre på stigen og dens funktion.

En 3-delt kombistige kan f.eks. både bruges som en almindelig enkeltstige op ad en væg, eller du kan ændre på stigen, så den pludselig er lavet om til en wienerstige eller en skydestige, der når adskillige meter op i luften.

Kort fortalt kan multistiger dermed bruges af alle og enhver, som ønsker én stige til flere forskellige opgaver og formål.

Silkeborg 2-delt kombistige

silkeborg kombistige 2 deltVi starter i den lave ende af prisskalaen, men forbliver fortsat i kvalitetens højder. Har du brug for en smart, nem og handy kombistige til hjemmeprojekterne eller mindre opgaver af professionel karakter, vil denne 2-delte kombistige fra Silkeborg Stigefabrik være perfekt til dig.

For ganske få penge får du her en kombistige, som egner sig til alt fra have- og malerarbejde til mere professionelle opgaver, da den kan transporteres rundt i selv helt små firmabiler.

Stigen er udstyret med afrundede skridsikre trin, så du kan arbejde stabilt og trygt både inde og ude. Derudover er sammenkoblingen mellem trin og vanger specialudviklet, så den holder til enhver hobby- eller fritidsopgave.

Der er tale om en kombistige, og derfor er du naturligvis også sikret en multifunktionel stige, som dækker flere forskellige behov. Med denne Silkeborg 2-delte kombistige kan du både skabe en wienerstige, en skydestige eller to separate enkeltstiger.

Ønsker du at anvende stigen som wienerstige, kan du bruge den solide stigefod, som følger med i pakken, når du køber stigen. Du monterer ganske enkelt foden på stigen, når du har omformet den til en wienerstige, hvormed den står endnu mere stabilt og sikkert fast.

Afstanden mellem trinene er 30 cm. Stigen er godkendt og certificeret jf. Europæisk Standard EN-131.

Er denne Silkeborg stige noget for dig? Du kan læse mere om den hos Stigefabrikken.dk, hvor den er set til 1.118 kr.

Zarges hal- og montagestiger

zarges kombistigeHvis dine behov til en kombistige er større og mere omfattende, kan du måske ikke nøjes med en lille model. Denne hal- og montagestige fra Zarges er en kombistige, der kan bruges til at arbejde i helt op til 10 meters højde.

Stigen egner sig naturligvis til håndværkere, entreprenørfirmaer og andre professionelle, men den er bestemt også effektiv i hænderne på den ambitiøse gør det selv-mand.

Hvis du ofte arbejder i højder derhjemme, vil du have stor glæde af at kunne arbejde sikkert og trygt på stigeplatformen i større højde. Dette er især smart, f.eks. hvis du bor i en bolig i flere etager, har stalde eller lignende store haller med højt til loftet.

Stigen er udstyret med lukkede vanger og skridsikre trin med en bredde på hele tre cm. Dette sikrer dig en stabil og sikker arbejdsstige, som holder til alle slags opgaveredre både inde og ude. Du skal dog være opmærksom på, at stigen kun bør benyttes udendørs, hvis det ikke blæser voldsomt – dette skyldes stigens store højde.

Ønsker du at arbejde på den højdejusterbare platform, har du hele 40×40 cm plads at arbejde fra, hvilket giver en god fleksibilitet under opgaven. Trinene på stigen er monteret med 28 cm imellem sig, og stigen er endvidere designet med automatiske faldkroge for ekstra sikkerhed. Stigen er godkendt og certificeret jf. Europæisk Standard EN-131.

Er denne Zarges stige noget for dig? Du kan læse mere om den hos Stigefabrikken.dk, hvor den er set til 34.250 kr.

Jumbo 3-delt kombistige

jumbo 3 delt kombistigeLeder du efter en smart og funktionel kombistige, som passer perfekt til enhver gør det selv-mand, og som samtidig hverken er for billig eller for dyr, så bør du kigge nærmere på denne 3-delte kombistige fra Jumbo.

Stigen er lavet i et stærkt, solidt og ikke mindst let materiale; nemlig glasfiber. Dette sikrer en lav vægt, som gør stigen nem og hurtig at transportere fra sted til sted, samtidig med at kvaliteten og stabiliteten i stigen er i topform under arbejdet.

Du får her en kombistige med tre dele, hvilket giver dig optimale muligheder for at variere afhængig af behov. Du kan både lave stigen om til en skydestige, en wienerstige og en almindelig enkeltstige.

Stigen er testet til at kunne klare en belastning på op til 150 kg, og til trods for dette vejer stigen ikke mere end 21-37 kg, når du skal flytte rundt på den. Dette skyldes det nøje udvalgte materiale, som stigen er designet i.

Hvad enten du har brug for en enkeltstige til at male i stuen, en wienerstige til at hænge lamper op eller en skydestige til vinduespudsning på 2. sal, så er denne Jumbo 3-delte kombistige som skabt til dig og dine behov. Stigen er godkendt og certificeret jf. Europæisk Standard EN-131.

Er denne Jumbo stige noget for dig? Du kan læse mere om den hos Stigefabrikken.dk, hvor den er set til 5.310 kr.

Pris på kombistiger

Hvis du leder efter en konkret og specifik pris på kombistiger, så finder du næppe svaret noget som helst sted – hverken her eller andre steder på nettet. Der findes nemlig så mange forskellige modeller inden for kombistiger, som er 2- og 3-delt, at priserne også varierer vidt og bredt.

Som du kan se på listen herover, kan du både finde gode kombistiger til ganske få tusinde kroner, men de kan også koste op mod 30-40.000 kroner afhængig af størrelse, materiale og formål.

Sådan finder du den bedste stige til den billigste pris:

Du kan spare mange tusinde kroner ved at finde den rigtige stige hos den rette forhandler. Noget af det vigtigste for prisens størrelse er forhandlerens størrelse og kvalitet – en af de mest populære og erfarne forhandlere af stiger herhjemme er Stigefabrikken.dk.

De har et kolossalt udvalg af kvalitetsstiger – heriblandt kombistiger – og det sikrer dig attraktive og lave priser. De forhandler et bredt sortiment af producenter og modeller, og de tilbyder kombistiger til meget fordelagtige priser.

Gå til Stigefabrikken.dk og se det fulde udvalg

Fordele ved kombistiger

Hvis du stadig er i tvivl om de klare fordele ved kombistiger, har vi valgt at dedikere et afsnit kun til afklaring af dette emne.

Fordele ved kombistiger:

  • Mere for pengene – Skal du ud at købe tre forskellige typer stiger til hver sit formål, bliver det hurtigt en dyr omgang. Med en kombistige kan du få skydestiger, enkeltstiger og wienerstiger i én og samme stige. Dette sparer dig for rigtig mange penge, hvis du allerede nu ved, at du formentlig kommer til at få brug for hver enkelt stigetype i fremtiden.
  • Funktionalitet – Den næste fordel ved en kombistige er, at den er multifunktionel. Du kan lynhurtigt ændre på stigen og dermed opnå en ny funktion, hvilket er meget effektivt, når du skal klare forskellige opgaver i hjemmet eller på arbejdspladsen.
  • Mobilitet – Den tredje fordel ved en kombistige er den høje mobilitet, som du kun får ved kombistiger. Vælger du ikke en kombistige, men derimod tre forskellige stiger til hver sit formål, så skal du transportere mere og tungere materiel med dig rundt omkring. Med en kombistige kan du nemt smide tre forskellige stigetyper ind bag i selv den mindste håndværkerbil eller trailer i form af én enkelt stige.

Der er med andre ord masser af fordele ved at vælge en kombistige frem for flere enkelte stiger. Den eneste ulempe ved at vælge en kombistige er, at den kan være dyrere her og nu, hvis du med 100% sikkerhed ved, at du ikke får brug for begge to eller alle tre stigefunktioner i fremtiden.

Enhver ambitiøs gør det selv-mand eller professionel håndværker vil dog hurtigt nikke genkendende til, at man altid kan få brug for forskellige typer af stiger. Den ene dag har man brug for en skydestige, mens man dagen efter pludselig står og mangler en wienerstige.

I sådan en situation er det guld værd at have en kombistige stående klar i stedet for – både økonomisk og tidsmæssigt.

Er stigen EN-131-godkendt?

En sidste, men yderst vigtig detalje, du skal holde øje med i dit valg af kombistige, er, hvorvidt stigen er godkendt med et EN-131 certifikat eller ej.

EN-131 er en fælles europæisk standard og certificering, som sikrer, at stigen lever op til gældende lovkrav om sikkerhed.

Vælger du en godkendt og certificeret EN-131 kombistige, kan du dermed også forvisse dig om, at du har valgt en stabil og solid stige med skridsikre trin, stærke vanger og et generelt højt sikkerhedsniveau.

Skriv en kommentar