Tips & Råd

Pris: Hvad koster en ny eltavle?

elinstallationsrapport pris
3byggetilbud.dk kan du få 3 gratis tilbud på en ny eltavle
Eltavlen er en af de vigtigste dele i dit hjems el-installation. Din fejlstrømsafbryder og dine sikringer er samlet i eltavlen, hvorfor det er vigtigt, at din eltavle er up-to-date. Derfor skal den udskiftes fra tid til anden, og hvis du ikke fået en ny model sat ind i løbet af det seneste årti, er der en chance for, at tiden er kommet til det.

Det skal du forvente at betale for en ny eltavle

Hvis du står og skal have skiftet din eltavle, bør du hyre en elektriker. Medmindre du allerede har investeret i den eltavle, som skal installeres i dit hjem, vil du som regel få tilbudt en fuld pakke, hvor alle omkostninger er inkluderet – dvs. selve eltavlen, levering, arbejdstid, målinger og moms.

Udskiftningen koster typisk omkring 4.000 kr. alt i alt. Du kan være heldig at få en billigere pris, og det kan til tider også være dyrere. Nogle gange en del dyrere, men det afhænger lidt af omstændighederne. Hvis du allerede har en eltavle klar og blot skal have en elektriker til at udskifte den gamle med den nye, kan du godt forvente at spare en smule. Det betyder dog ikke, at det altid er klogest at investere i en eltavle først og hyre elektrikeren bagefter. Oftest er det billigere at få elektrikeren til at ordne det hele.

Få 3 gratis tilbud online

Du har rig mulighed for at få en række gode tilbud på nettet. Det er i hvert fald den letteste måde at få det gjort på – du kan nemlig både spare penge og tid

3byggetilbud.dk er sandsynligvis det bedste sted at finde gode tilbud. Her skal du beskrive din ønskede opgave og give dine kontaktoplysninger. Herefter sætter siden dig i kontakt med 3 elektrikere, hvor du kan vælge din foretrukne. Der er ingen binding eller betaling, når det kommer til at få de 3 tilbud. Du skal kun betale, hvis du rent faktisk vælger et af tilbuddene.

Først og fremmest sparer du tid, da du ikke behøver at gå rundt og forhøre dig om priserne hos diverse elektrikere. Du får dine tilbud leveret direkte til telefonen, og det gør alt lettere.

Desuden er der en god chance for at spare penge. Du får som sagt tre tilbud leveret, og derfor har du altid mulighed for at vælge den bedst mulige pris. Derudover bør det siges, at elektrikerne hver især ønsker at løse din opgave, og det trækker prisen ned. Konkurrence er godt for markedet, og det kan du udnytte på bedst mulig vis ved at benytte en side som 3byggetilbud.dk.

Læs mere på 3byggetilbud.dk

Skriv en kommentar