Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Omsyn pris - Få 3 gratis & uforpligtende tilbud på omsyn af bil
Bil

Pris: Hvad koster omsyn?

omsyn pris

Det er relativt billigt at gå til omsyn. Det kan fås fra ca. kr. 280,-. Du går først til omsyn, når din bil har været til et periodisk eftersyn og er blevet afvist. Herefter skal bilen udbedres efter de anvisninger, du får ved syn.

Der kan være flere årsager til, at bilen ikke er blevet godkendt. Det kan fx være, at der er fejl og mangler, som udgør en risiko i trafikken. Det kan også være for mange eller alvorlige fejl, eller at der kræves særligt måleudstyr for at kunne se, om visse fejl er blevet udbedret.

Vil du være sikker på at få den bedste omsyn pris?

Få 3 tilbud på omsyn her

Hvor lang tid?

Du har max 33 dage efter, at du har været til bilsyn, før du skal gå til omsyn. Overskrider du fristen, skal du igennem endnu et periodisk eftersyn med din bil. Det tager typisk ikke ret lang tid for en synsførende at afgøre, hvad der skal laves på din bil. Processen er ganske stringent og effektiv, hvorfor du ikke skal vente ret længe på din bil.

Hvor mange gange?

Får du først din bil kasseret ved et periodisk eftersyn, kan du fx tage til Applus omsyn, som er en af de synshaller, der tilbyder denne service. Afvises bilen igen, har du et sidste forsøg til at få skader og mangler udbedret. Du betaler hver gang for omsyn, hvorfor det klart er i din interesse at få udbedret skaderne første gang.

Sådan får du den bedste omsyn pris

Vil du have den bedste pris på dit omsyn, er det altid godt at indhente forskellige tilbud, du kan sammenligne. Det betaler sig sjældent at vælge det første og det tætteste. Der kan være store forskelle på priserne – og det samme gør sig gældende ift. kvaliteten. Du kan derfor med fordel bruge Autobutler.dk, der finder en synshal i nærheden, som giver et billigt synstjek og omsyn.

Gør dig selv en tjeneste, og vælg en kompetent mekaniker til at tage sig af de mangler, der bliver angivet til det periodiske syn. Går du på kompromis med kvaliteten her og næste gang til omsyn, kan du stå uden bil at fragte dig rundt i. Og er det skader, der kan repareres til en nogenlunde pris, er det værd at gøre det ordentligt fra starten.

Her til sidst får du lidt gode råd før du kører bilen til syn.

Skriv en kommentar