Tips & Råd

Pris på bygherrerådgivning

bygherrerådgivning pris

Hvis du som privatperson skal i gang med et større byggeprojekt, kan du få god hjælp og støtte af en bygherrerådgiver. Det er oftest en bygningsingeniør, der både kan hjælpe dig med at koordinere de forskellige håndværkere og hjælpe med at holde styr på økonomien.


Sådan får du den bedste pris

Hvis du vil have den bedste pris på bygherrerådgivning, så anbefaler vi, at du benytter dig af 3byggetilbud.dk.

3byggetilbud.dk er Danmarks største formidler af byggeopgaver. Hos dem kan du gratis og uforpligtende få tre priser/tilbud på bygherrerådgivning.

Få 3 gratis tilbud på bygherrerådgivning


Skal du i gang med et større byggeprojekt, er det en god ide, at du hyrer en bygherrerådgiver til at hjælpe dig. Det kan for eksempel være, hvis du skal i gang med en gennemgribende renovering af dit hus, eller hvis du vil bygge et helt nyt hus. I begge tilfælde vil der være rigtig mange ting at holde styr på, og det kan være svært for dig at sætte dig ind i det hele. Her kan bygherrerådgiveren være en kæmpe hjælp og støtte.

Bygherrerådgiveren er en, der har stor erfaring med byggeprojekter. Vedkommende har derfor for eksempel styr på, hvilke håndværkere der skal i spil hvornår. Han eller hun kan altså hjælpe dig med at få lavet en realistisk tidsplan over forløbet og hjælpe dig med at koordinere de forskellige håndværkere, så det hele bliver gjort i den rigtige rækkefølge og du undgår lange ventetider undervejs.

Pris på en bygherrerådgiver

Du kan vælge selv gå på jagt efter en bygherrerådgiver. Umiddelbart kan det lyde som en, der er god til at have overblik og koordinere, men det er også vigtigt, at det er en, der har et indgående kendskab til byggebranchen. På den måde kan bygherrerådgiveren også være med til at sikre, at du får den bedst mulige kvalitet. Det er en god ide, at du kontakter minimum 3 firmaer for at høre, hvad det koster hos dem.

Hvis du gerne vil have tilbud fra tre lokale bygherrerådgivere, kan du kontakte 3byggetilbud.dk. Det er en service, hvor du angiver de relevante oplysninger, så som hvilket projekt du skal i gang med, og hvor du bor. Så finder tjenesten frem til tre bygherrerådgivere i dit område, der har tid til at tage dig ind og kan hjælpe dig med opgaven.

Du skal regne med at give mellem 800 og 1200 kroner i timen for en bygherrerådgiver. Mange finder dog, at de kommer med en uvurderlig hjælp og viden til projektet.

Bygherrerådgiver kan hjælpe med at holde styr på økonomien

Når du er i gang med et stort byggeprojekt, kan det være svært for dig at blive ved med at have et overblik over, hvor mange penge du har brugt. Du vil komme til at bruge rigtig mange penge på materialer og håndværkere, og mange oplever derfor ofte, at de simpelthen mister overblikket.

Bygherrerådgiveren kan også hjælpe dig med at holde styr på økonomien i forbindelse med byggeprojektet. Han eller hun ved, hvor meget det koster at bygge, hvornår håndværkerne skal have deres penge, hvad materialer bør koste og så videre. Det er derfor også en god måde for dig at sikre dig, at du ikke bliver snydt, eller at økonomien i forbindelse med byggeriet løber løbsk. På den måde kan bygherrerådgiveren altså også være med til at spare dig for nogle penge.

Skriv en kommentar