Ude

Pris på facadeisolering med puds

Facadeisolering med efterfølgende oppudsning giver god mening, da det dels nedsætter varmeregningen gevaldigt og dels lydisolerer huset bedre. Så ikke alene sparer du penge på opvarmning, du får også et bedre indemiljø – især hvis du bor tæt på en befærdet vej. Det næste logiske spørgsmål er så bare, hvordan du finder den billigste håndværker til at udføre opgaven. Det giver vi dig svaret på her!

Facadeisolering med puds er den smarte løsning på efterisolering af ældre huse. Her sættes der simpelthen et ekstra isolerende lag uden på huset, der efterfølgende pudset op, så det ligner en almindelig oppudset mur. Derved tilføjes der et ekstra isolerende lag og en eventuelt beskadiget og slidt facade erstattes af en helt nypudset facade med skarpe hjørner, lige ydervægge og ingen sætningsrevner.

Få 3 gratis tilbud på facadeisolering med puds

Den bedste pris på facadeisolering med puds

Prisen på facadeisolering med puds afhænger af, hvilken håndværker du beder om tilbud. For hver enkelt håndværker bestemmer selv sine priser og derfor kan der være store besparelser ved at indhente tilbud fra flere forskellige håndværkere. Som minimum skal du bruge tre forskellige tilbud, så du ikke kun får spurgt de to dyreste håndværkere i lokalområdet.

Vil du slippe for en masse ringeri og kastet nettet lidt længere ud end bare de lokale håndværkere, du lige kunne finde på Google, så brug 3byggetilbud.dk til at indhente 3 uforpligtende tilbud på facadeisolering med puds.

Her er alt, hvad du skal gøre, at udfylde en formular på tjenestens hjemmeside. Så bliver du kontaktet af 3 håndværkere, der er interesserede i at give et tilbud på din opgave. Du forpligter dig ikke til at tage nogle af tilbuddene, hvis du ikke er tilfreds med prisen – og tjenesten er helt gratis at bruge.

Det er den nemmeste måde at finde den bedste pris på facadeisolering med puds.

Hvordan foregår facadeisolering med puds

Facadeisolering med efterfølgende oppudsning foregår ved, at håndværkerne først gennemgår det eksisterende murværk og dettes pudslag, for at sikre, at murværket er i stand til at bære den nye facade.

Derefter pålimes der isoleringsbatts direkte på væggen. Battsene lægges helt tæt sammen, så der ikke kan opstå kuldebroer og eventuelle revner mellem battsene får en gang isolerende skum, så isoleringslaget er helt tæt.

Langs husets hjørner og langs grund og tag monteres der flamingokanter og rundt om vinduerne monteres særlige lister, der kommer til at udgøre den nye lysning rundt om vinduerne.

Efter isoleringen er monteret, sættes der et armeringsnet uden på isoleringen og det hele sættes fast med dyvler ind i væggen, så isoleringslaget er helt stabilt og kan holde det efterfølgende pudslag.

Til sidst pudses isoleringslaget op med et lag mørtel. Herefter fremstår huset fuldstændigt nyoppudset og det er ikke til at se, at huset er blevet efterisoleret. På ældre huse kan det eventuelt være nødvendigt at forlænge udhænget på taget, men de fleste nyere huse har rigeligt med udhæng, til at det kan rumme det ekstra isolerings- og pudslag.

Indendørs kan du gælde dig over den mindre varmeregning og det meget mere stille indemiljø.

Har du brug for en pris på facadeisolering med puds, så husk: Du får nemmest den bedste pris på 3byggetilbud.dk.

Skriv en kommentar