Inde

Pris på IHC anlæg

elinstallationsrapport pris
Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på et nyt IHC anlæg på 3byggetilbud.dk
Et IHC anlæg kan være både smart og funktionelt i dit hjem, da det sørger for at styre lys, ventilation eller lignende både inden i og uden for huset. IHC står for ’Intelligent House Control’, og der er dermed tale om et system eller anlæg, som automatiserer forskellige dele af dit hjem.

Du kan bruge et IHC anlæg til mange ting, herunder følgende:

  • Tænd og sluk af udendørs lamper
  • Automatisk tænd og sluk af lamper indenfor, når du kommer hjem eller forlader hjemmet
  • Automatisk styring af ventilation på badeværelset baseret på fugtniveauet i rummet
  • Tænd og sluk af lys, når du træder ind i et rum og forlader det igen
  • Automatisk styring af lysniveauet i dine lamper igennem dagen, så lyssætningen følger lyset udenfor

Der er med andre ord mange fordele ved at få installeret et IHC anlæg – men hvad koster det egentlig? Hvad ligger prisen typisk på, og hvordan sikrer du dig det den bedste pris på IHC anlæg?

Sådan får du den bedste pris på dit IHC anlæg

Da der er tale om skjulte elinstallationer i hjemmet, er det vigtigt, at du ikke selv går i gang med opgaven. Det er dels forbudt og dels kan det være direkte livsfarligt, hvis du ikke er sikker på, hvad du laver.

Du skal derfor bruge en autoriseret elinstallatør til at klare opgaven for dig. Og da der er store prisforskelle mellem de enkelte installatørfirmaer, er det en rigtig god idé at indhente forskellige tilbud og sammenligne priser, før du beslutter dig.

Den nemmeste og hurtigst måde at indhente priser på – og som samtidig er gratis – er ved at bruge en tilbudstjeneste på nettet.

3byggetilbud.dk er navnet på den største aktør inden for dette område i Danmark, og de har allerede hjulpet over en kvart million danskere med at indhente gratis tilbud på deres byggeopgaver.

Når du anvender en tilbudstjeneste som 3byggetilbud.dk, sparer du dels tid og energi, og dels opnår du bedre priser og sparer penge. Dette skyldes den interne konkurrence blandt 3byggetilbud.dk’s forhåndsgodkendte leverandører.

Sådan bruger du 3byggetilbud.dk

Du kan nemt og hurtigt komme i gang med at indhente op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave via 3byggetilbud.dk, så du sikrer dig en ordentlig pris på dit IHC anlæg.

Det gør du via følgende 3 simple trin:

  1. Klik ind på deres hjemmeside via linket her på siden
  2. Udfyld de nødvendige informationer herunder en grundig opgavebeskrivelse
  3. Send opgaven ind, lad 3byggetilbud.dk sætte den i udbud, og modtag op til 3 gratis og uforpligtende tilbud på din opgave

Det er værd at nævne, at servicen ikke koster dig en eneste krone, medmindre du ender med at tage imod det bedste tilbud, som du modtager. Hvis du fortryder i mellemtiden, kan du kvit og frit afslå alle 3 tilbud.

Få 3 gratis tilbud på IHC anlæg

Hvad koster det at få installeret IHC anlæg i hjemmet?

Prisen på installering af et IHC anlæg i hjemmet svinger meget afhængig af diverse faktorer såsom størrelsen på din bolig, valg af leverandør, valg af IHC anlæg o. lign.

Du kan typisk få en standard installation til omkring 25.000 kr. inkl. moms, men du bør altid indhente flere tilbud på samme opgave via en tilbudstjeneste, så du kan træffe din beslutning på et oplyst grundlag og dermed opnå den  bedste pris på dit IHC anlæg.

Sådan kan du programmere din IHC installation med en iPad

Du kan blive klogere på det intelligente hjem ved at læse denne artikel.

Skriv en kommentar