Ude

Pris på isolering af hulmur

Hulmursisolering

Bor du i et ældre hus med hulmur, kan du spare mange penge på varmeregningen ved at få hulmursisoleret huset. Samtidig får du et meget bedre indemiljø, da den nyisolerede hulmur samtidig giver en bedre lydisolering og husets værelser ikke bliver påvirket nær så let af temperaturudsving udenfor. Men hvad er prisen på isolering af hulmuren og hvor finder du nemmest den billigste håndværker til opgaven. Det får du svar på her.

Prisen på isolering af hulmuren afhænger helt af, hvilken håndværker du beder om at få tilbud fra. For hvert enkelt isoleringsfirma bestemmer selv sine priser. Samtidig kan der være forskel på, hvad de forskellige firmaer har inkluderet i prisen, samt hvilken type isolationsmateriale, de anvender. Her er stenuld oftest dyrest, mens papirisolering er væsentligt billigere og mere lydisolerende – men desværre også mere følsom overfor indtrængende fugt.

Få 3 gratis tilbud på hulmursisolering

Hvordan finder jeg den billigste pris på isolering af hulmuren

Vil du være sikker på, at du finder den billigste pris på isolering af hulmur, skal du som minimum indhente 3 tilbud. Spørger du kun to isoleringsfirmaer, kan du jo risikere at have spurgt dem, der er dyrest.

Du kan sagtens selv ringe rundt til de forskellige firmaer og indhente tilbud. Men oftest er du nødt til at ringe til flere end de 3, du har brug for, fordi mange af firmaerne er fuldt bookede, eller måske ikke tager private kunder. Det går der nemt en masse tid med.

Find den billigste pris på isolering af hulmuren hos 3byggetilbud.dk

Så er det meget nemmere at bruge en tilbudstjeneste som f.eks. 3byggetilbud.dk. Her får du helt gratis 3 uforpligtende tilbud på hulmursisolering blot ved at udfylde en formular med oplysninger om husets størrelse, antal vinduer og dine kontaktoplysninger.

Så snart du har indsendt opgaven, går der ikke længe, før der er tre håndværkere, som kontakter dig for at give tilbud på isoleringen af hulmuren i dit hus.

Hvad koster isolering af hulmuren cirka?

3byggetilbud.dk

3byggetilbud.dk kan du gratis og uforpligtende få tilbud på hulmursisolering

Som allerede nævnt findes der flere forskellige isoleringsmaterialer, der kan bruges til at isolere hulmuren med. Det mest almindelige i dag er at bruge et granuleret sten- eller glasuldsprodukt fra Rockwool, Knauf eller Isover, fjerne nogle sten i murværket og blæse isoleringen ind i hulmuren.

Prisen på hulmursisoleringen beregnes efter hvor mange kvadratmeter, huset er på. Her ligger glas- og stenuldsprodukterne på en kvadratmeterpris på mellem 250 og 600 kroner inkl. timeløn til håndværkeren. Det billigere alternativ er papirisolering. Her ligger prisen på omkring 175-250 kroner pr. kvadratmeter alt inklusiv.

Udnyt energitilskud og håndværkerfradrag

I øjeblikket kan du udnytte både det gældende energitilskud og det håndværkerfradrag, der gælder for i år. Det giver dig dels et kontant nedslag i prisen og et større fradrag, du kan udnytte på skattebilletten.

Læs mere om energibesparelser på ens.dk (energistyrelsen)

Få tjekket hulmursisoleringen med jævne mellemrum

Er dit hus hulmursisoleret for mange år siden, bør du få tjekket, hvor godt isoleringen har det. For de fleste ældre hulmursisolationsmaterialer falder sammen med tiden. Det kan enten undersøges ved at fjerne nogle sten i murværket og se, om der stadig er isolering eller ved at få taget et termofoto af huset.

Det kan du også få 3 tilbud på hos 3byggetilbud.dk.

Skriv en kommentar