Tips & Råd

Pris på maling af vinduer

maling af vinduer pris

Alle døre og vinduer kan trænge til en ny omgang maling i ny og næ. Og selvom du måske kan klare opgaven udmærket selv, er det ofte en god idé at få en fagmand ind over i form af en professionel maler.

Dels er der nemlig mange trin, der skal følges nøje, hvis malingen skal holde og beskytte korrekt, og dels vil en fagudlært maler kunne klare opgaven langt hurtigere end dig. Den vundne tid kan du så med fordel bruge på noget, du finder langt mere interessant end at skulle male vinduer en flere weekender i træk.

Men hvordan finder du egentlig den bedste pris på maling af vinduer? Og hvad er fordelene ved nymalede vinduer? Og sidst men ikke mindst; Hvordan skal du gribe opgaven an, hvis du ønsker at male vinduer selv?

I denne guide kigger vi nærmere på alle ovenstående spørgsmål, så du er bedre klædt på til den kommende opgave.

Få 3 gratis tilbud på maling af vinduer

Sådan får du den bedste pris på maling af vinduer

Der kan være rigtig mange penge at spare ved at finde frem til den billigste og bedste maler, som kan klare din opgave med maling af vinduer til en pris, der er i bund, mens kvaliteten fortsat er i øverste højglans.

Og det er ikke ligegyldigt, hvor du leder, når du skal finde det bedste tilbud og den bedste pris:

I gamle dage havde du ikke mange andre muligheder end at slå op i den abnormt tunge telefonbog og ringe samtlige lokale malermestrer op for at indhente tilbud. Dette var tidskrævende manuelt arbejde og hele sammenligningsprocessen efterfølgende var heller ingen dans på roser.

Dette behøver du dog heldigvis ikke at skulle udsætte dig selv for i den fagre nye verden. I dagens Danmark finder du en række kompetente og populære udbudstjenester på nettet som hjælper dig med at indhente de absolut bedste tilbud på markedet fra dygtige malere.

Dette sikrer, at du nemt, hurtigt og ikke mindst billigt kan finde en god pris på maling af vinduer som matcher dine ønsker, behov og pengepung.

Hvor finder jeg den bedste udbudstjeneste inden for malerarbejde?

En af de største og mest anvendte udbudstjenester på det danske marked inden for byggeri – heriblandt maling af vinduer – er 3byggetilbud.dk.

3byggetilbud.dk er en slags mellemmand som har klaret alt forarbejdet for dig og dermed samlet en base af professionelle og dygtige malerfirmaer, som er klar til at løse din opgave ekstra billigt.

I det næste afsnit kigger vi på, hvordan du helt konkret anvender 3byggetilbud.dk til at få den bedste pris på maling af vinduer.

3byggetilbud.dk – så nemt er det

Fidusen med udbudstjenester som f.eks. 3byggetilbud.dk er, at de sender din opgave i udbud blandt flere forskellige leverandører/malerfirmaer. Disse leverandører, i dette tilfælde malerfirmaerne, konkurrerer herefter indbyrdes om at vinde din opgave, hvilket presser prisen ned og kvaliteten op.

Du sparer også en hulens masse tid, da du ikke selv skal bruge mange sene nattetimer på at trawle nettet igennem for potentielle malerfirmaer og derefter indhente tilbud manuelt, sammenligne priser osv.

Alt dette har 3byggetilbud.dk allerede klaret for dig, og du skal blot igennem 5 enkle og hurtige trin for at komme i gang:

 1. Klik dig ind på 3byggetilbud.dk’s hjemmeside.
 2. Udfyld opgavebeskrivelsen så godt, som du kan, uden at det bliver til en større doktorafhandling.
 3. Indsend opgaven til 3byggetilbud.dk ganske gratis og uforpligtende, og læn dig tilbage og vent på tilbuddene.
 4. dk sender din opgave i udbud blandt deres leverandører af malerarbejde, hvorefter du modtager op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra de bedste.
 5. Du kan du vælge frit mellem de 3 tilbud og tage det, som passer dig bedst. Du kan også vælge at takke nej til alle 3 tilbud, hvis du har skiftet mening undervejs.

Få 3 gratis tilbud på maling af vinduer

Mens du venter på at modtage dine tilbud og gode priser på maling af vinduer, kan du læse mere om fordelene ved friske og nymalede vinduer herunder:

Fordele ved nymalede vinduer

Der er mange gode grunde til at få malet dine vinduer, uanset årstiden. Først og fremmest ser det ganske enkelt meget pænere ud med nymalede vinduer – det giver en vis æstetik til huset og kan få selv helt gamle og klassiske vinduer til at funkle som nye.

Nymalede vinduer vil også få dit hus til at fremstå mere indbydende over for gæster. Og selvom du måske tænker, at folk da ikke normalvis lægger mærke til vinduerne som det første, så kan du prøve at vende den om og forestille dig det indtryk, det giver, hvis malingen er gammel, slå revner og sprækker og ligner noget fra Jerusalems ødelæggelse.

Foruden de kosmetiske og æstetiske fordele ved nymalede vinduer, så har det også den fordel, at den korrekte behandling og maling øger træværkets beskyttelse mod råd og svamp. I sidste ende vil dette betyde mere langtidsholdbare vinduer, en lavere energiregning og ikke mindst et sundere indeklima for dig selv og din familie.

Vil du være sikker på, at dine vinduer får den korrekte behandling og rette maling, kan du altid indhente 3 gratis tilbud fra professionelle malere via 3byggetilbud.dk.

Læs også: Storkøb af maling

Gode råd hvis du vil male selv

Har du en vaskeægte håndværker gemt i maven, og har du samlet mod nok til at kaste dig ud i projektet på egen hånd, så kan du også male dine vinduer selv.

Vær dog altid opmærksom på, at du giver vinduerne den rette grundbehandling og overfladebehandling, samt at processen udføres korrekt.

Der kan være behov for forskellig slags maling til forskellige træsorter og vinduestyper – til denne afgørelse anbefaler vi, at du kontakter din lokale malerforhandler, som kan rådgive dig mere konkret.

Når du skal til at male dine vinduer, bør du endvidere altid følge nedenstående råd. Det vil resultere i et mere kvalitetsrigt og korrekt udført resultat:

 1. Fjern altid skimmelsvamp og mug med et klor- eller algemiddel, inden malingen påbegyndes.
 2. Er der revner eller afkalkning i den nuværende maling eller træbeskyttelse, skal du slibe dette helt væk først. Er det ikke tilfældet, kan du nøjes med at slibe overfladen, så den bliver mat.
 3. Du skal altid grunde træværket korrekt, før arbejdet fortsættes. Fedt træ og knaster skal have shellak, og råt træ skal have grundingsolie.
 4. Når grundingen er færdig og helt tør, kan du fortsætte projektet og slutbehandle med maling eller træbeskyttelse.
 5. Mal altid i to lag, og sørg for at slibe vinduerne matte mellem hver omgang. Er du i tvivl om processen, så forhør dig specifikt hos din forhandler.
 6. Forsøg så vidt muligt at male dine vinduer på en tør dag, hvor luftfugtigheden er under 80%.

Har du spørgsmål til guiden, eller ligger du selv inde med flere gode råd, så tøv ikke med at kommentere lige herunder.

Skriv en kommentar