Ude

Pris på nyt eternittag

pris på nyt eternittag

Når du skal finde en god pris på nyt eternittag, så er det ikke ligegyldigt, hvor du leder. Der er stor forskel på at bruge den gammeldags telefonbog eller de nye og mere tidssvarende tilbudstjenester på nettet.

I denne guide hjælper vi dig videre til at finde det bedste tilbud, og så kigger vi nærmere på, hvad et nyt eternittag typisk koster. Sidst men ikke mindst runder vi nogle ofte stillede spørgsmål om eternittage, hvor vi kommer omkring levetid, vedligeholdelse, fordele mv.

Men lad os lægge ud med at se nærmere på, hvor du skal bevæge dig hen, for at finde den bedste pris på et nyt eternittag:

Få 3 gratis tilbud på nyt eternittag

Hvordan får jeg den bedste eternittag pris?

I gamle dage ville vi fluks gribe den store tunge, gule telefonbog, og så ellers begynde at lede efter et firma, der gjorde sig i taglægning.

I dag er vi dog heldigvis bedre stillet, og der er kommet flere og flere kvalificerede tilbudstjenester til rundt om på nettet.

Vi kommer lidt nærmere ind på de konkrete fordele ved to af landets største tilbudstjenester i afsnittet nedenfor, men helt generelt må den største fordel være, at du kan spare en hel del penge ved at indhente dine tilbud på denne måde.

Det skyldes kort fortalt, at der er større konkurrence blandt de kvalitetsgodkendte taglæggere og tømrerfirmaer, som samarbejder med den pågældende tilbudstjeneste.

Firmaerne konkurrerer internt, og det er udelukkende dig, der vælger, hvem der skal have lov at klare opgaven, og dermed vil prisen også presses nedad til fordel for dig og din pengepung. Typisk kan du forvente en del tusinde kroner i besparelser i forhold til de almindelige markedspriser.

Sådan gør du:

 • Hvis du bor på Sjælland: Bor du på Sjælland, anbefaler vi, at du bruger tilbudstjenesten på Compara.dk til at indhente priser på dit nye eternittag. Compara.dk har hjulpet flere tusinde boligejere på Sjælland med at indhente tilbud og spare penge på deres nye tage igennem årene.
 • Hvis du bor i resten af landet: Bor du ikke på Sjælland med i de øvrige dele af Danmark, så kan du bruge tilbudstjenesten på 3byggetilbud.dk. Deres tilbudstjeneste er ikke udelukkende udviklet til at indhente tilbud på taglægning, men mere generelt bolig- og byggeopgaver. De samarbejder dog også med en lang række kvalificerede tømrerfirmaer, som kan give dig et konkurrencedygtigt tilbud på dit nye tag.

OBS: Både Compara.dk og 3byggetilbud.dk er gratis og uforpligtende at bruge. Du kan med andre ord ikke mistet andet end de par minutter, du bruger på at indtaste oplysninger og indhente tilbuddene. Til gengæld har du alt at vinde, da tilbuddene ofte kan spare dig for flere tusinde kroner.

3byggetilbud.dk har i øvrigt lige introduceret deres entreprisegaranti. Hør mere om den herunder.

 

Fordele ved Compara.dk og 3byggetilbud.dk

sådan virker 3byggetilbud.dk

Som lovet tidligere vil vi nu se lidt nærmere på de konkrete fordele ved tilbudstjenester såsom Compara.dk og 3byggetilbud.dk.

Selvom Compara.dk mest henvender sig til boligejere med adresse på Sjælland, og 3byggetilbud.dk figurerer i hele Danmark, så byder begge tilbudstjenester på en række ens fordele:

 • Pris – Du opnår stort set altid større besparelser ved at indhente flere tilbud end ved blot at gå efter det første det bedste, du kan finde hos de lokale leverandører. Det skyldes, at priserne presses nedad pga. den øgede konkurrence blandt de leverandører, der samarbejder med tilbudstjenesterne, og som byder ind på din opgave
 • Tid – Du skal ikke selv bruge forholdsvis lang tid på at indhente dine tilbud. Det kan være tidskrævende først at finde frem til de enkelte firmaer, dernæst vurdere deres kvalifikationer og kvaliteten i deres tidligere arbejde, for så til sidst at skulle kontakte de enkelte firmaer og indhente tilbuddene. Alt dette klarer f.eks. Compara.dk eller 3byggetilbud.dk for dig gratis
 • Kvalitet – Begge førnævnte tilbudstjenester lever af tilfredse og tilbagevendende brugere. Derfor er det vigtigt for dem, at du – og alle andre brugere – bliver sat i kontakt med dygtige håndværkere, der leverer høj kvalitet til en billig pris. Derfor bliver alle leverandørerne løbende kvalitetskontrolleret, så du, som bruger, kan være sikker på at få leveret et tilfredsstillende stykke arbejde

Det er som sagt både gratis og uforpligtende at bruge tilbudstjenesterne. Hvis du indhenter op til 3 gratis tilbud, men imidlertid fortryder og ikke ønsker et nyt eternittag alligevel, eller hvis du har fundet en alternativ løsning, så kan du kvit og frit takke nej til alle tilbuddene uden forpligtelser.

Hvad koster et nyt eternittag?

Eternittage er nogle af de billigere tagtyper, men derfor skal der selvfølgelig stadig sættes nogle penge af på kontoen, da et nyt tag generelt er en større investering.

Det er samtidig svært at sige noget helt præcist om prisen på et nyt eternittag, da det afhænger af såvel din bopæl og grundarealet såvel som typen af eternittag, taghældning osv.

Vi har dog indhentet lidt forskellige tilbud for at give dig et fingerpræg om, hvad det kan komme til at koste.

Herunder kan du se et priseksempel på en helt konkret opgave udført tæt på Hobro:

 • Tagtype: Cembrit eternittag
 • Eternittype: Bølgeeternit
 • Areal: 250 m2
 • Hustype: 1,5 plans hus
 • Yderligere: Ny galvbeklædning
 • Tid: 3 uger
 • Pris: 180.000 kr. inkl. moms

Priserne kan svinge fra opgave til opgave, men helt generelt kan du regne med en eternittag-pris på ca. 600-700 kr. pr m2. Dette er prisen for almindelig bølgeeternit, mens skifereternit typisk koster et sted mellem 2.000 og 2.200 kr. pr m2.

Få 3 gratis tilbud på nyt eternittag

Nyt eternittag og levetid: Hvor længe holder det?

Eternit er et stærkt materiale, som giver dit tag en lang levetid og dermed også udgør en relativt god investering, såfremt du sørger for at udføre den nødvendige vedligeholdelse.

Som udgangspunkt holder både tage af skifereternit og bølgeeternit i 30-40 år, og de fleste tagfirmaer giver derfor også en lang garanti på 15 år eller derover.

Hvilke typer eternittage findes der?

Der findes overordnet set 2 former for eternittage; hhv. bølgeeternit, som er den helt klassiske form, og så skifereternit, som minder om de gamle, traditionelle skifertage.

Skifereternit er dyrere at få lagt tag med, da disse tagplader tager længere tid at lægge, mens bølgeeternitplader er hurtige at lægge og derfor kræver det færre arbejdstimer.

Kræver et eternittag vedligeholdelse?

Som tommelfingerregel kræver et eternittag ingen vedligeholdelse, da det er utrolig modstandsdygtigt over for vind og vejr.

Du skal dog påregne et par rengøringer i løbet af året, så du kan holde mos og alger nede. Disse kan nemlig vokse på eternit, men det er nemt at holde væk, såfremt du sørger for at rengøre taget et par enkelte gange om året – et par weekendtimer hist og her, så er problemet kontrolleret.

Skriv en kommentar