Ude

Pris på nyt ståltag

nyt ståltag pris
Få 3 gratis tilbud på nyt ståltag på 3byggetilbud.dk
Overvejer du at give dit tag en tiltrængt overhaling – måske endda skifte til en helt ny tagtype -, så kan et ståltag være vejen frem.

Der er mange fordele ved at vælge et ståltag som dit næste tag. Vi kommer ind på disse fordele til sidst i denne guide.

Vi starter dog med at se nærmere på, hvad et ståltag typisk koster herunder hvordan du får den bedste pris på dit tag.

Hvad koster et nyt ståltag?

Det er umuligt at give et entydigt svar på ovenstående spørgsmål, da det afhænger af mange faktorer. Prisen vil bl.a. afhænge af, hvor stort din grundplan og dit tag er, om du skal have fjernet det gamle tag eller ønsker at bygge ovenpå, hvilken type af ståltag du ønsker samt lignende variable.

Herunder kan du se en beregning på en pris på nyt ståltag. Vi har taget udgangspunkt i følgende tænkte opgaveeksempel:

  • Areal af grundplan: 100 kvm
  • Areal af taget: 110 kvm
  • Nuværende tag: Naturskifer
  • Nyt tag: Ståltag med tagstensplader
  • Taghældning: 5-20o

Pris: 79.899,60 kr.

Vær opmærksom på, at prisen i ovenstående eksempel er vejledende og derfor kan svinge op og ned med nogle tusinde afhængig af diverse faktorer.

Du bør altid sørge for at indhente tilbud fra forskellige leverandører for at sikre dig den bedste pris på dit nye ståltag – hvilket også bringer os videre til næste afsnit:

Hvordan får jeg den bedste pris på nyt ståltag?

Når du skal finde frem til det bedste tag til den bedste pris, så er det vigtigt at sætte din opgave i udbud blandt forskellige taglæggere.

Dette sikrer nemlig, at prisen presses nedad pga. den interne konkurrence mellem firmaerne. De vil alle sammen gerne overbevise dig om at vælge netop dem frem for konkurrenten, og dermed vil du opleve en konkurrence på prisen.

Det kommer dig til gode som forbruger, og du får samtidig en fortsat høj kvalitet, da leverandøren ellers vil blive fravalg fremover.

Men hvordan gør du så?

Du behøver heldigvis ikke selv at sidde og finde firmaer frem og indhente tilbud manuelt. Det kan tage utrolig lang tid og være energikrævende.

Du kan derimod bruge en online tilbudstjeneste til at indhente tilbuddene for dig, og du skal dermed blot takke ja til det bedste tilbud, eller – som i nedenstående eksempel – afslå alle tilbuddene kvit og frit.

Den førende og mest populære tilbudstjeneste inden for byggebranchen i Danmark hedder 3byggetilbud.dk. Via deres tilbudstjeneste kan du sende din opgave i udbud ganske gratis, og 3byggetilbud.dk sørger for at vise den til deres forhåndsgodkendte taglæggere.

Du vil derefter modtage op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra de enkelte firmaer, og du kan så takke nej tak til alle 3 tilbud, hvis du ikke ønsker nyt ståltag alligevel, eller du kan takke ja til det bedste og billigste tilbud, du har fået.

Få 3 gratis tilbud på nyt ståltag

Fordele ved nyt ståltag

Der er flere fordele ved at vælge ståltag som din nye tagtype. Blandt de mest fremtrædende kan nævnes følgende:

  • Ståltag er billigere end de fleste andre tagtyper
  • Afhængig af din nuværende tagtype, så kan ståltaget lægges direkte ovenpå det gamle tag
  • Det er hurtigere at lægge ståltag end andre tagtyper
  • Den glatte overflade sikrer, at mos og skidt regner af, så du opretholder et flot tag i mange år fremover
  • Stål har en lang levetid, og du får derfor typisk op til 40 års garanti på dit ståltag

Skriv en kommentar