Bil

Pris på reparation af stenslag

forrude skift pris

Har din bil været udsat for et stenslag, er det om at finde et værksted, der tilbyder stenslag reparation. Får du et stenslag på selve karosseriet af bilen, vil det give en lille bule samt ødelægge lakken det pågældende sted. Er det på ruden, kan dette lukkes og eventuelt udbedres. Heldigvis er der altid noget, man kan gøre ved det.

Her i guiden får du gode råd om, hvad du kan gøre i forhold til reparation af stenslag, og hvor du finder de bedste priser på markedet. Der er nemlig stor forskel på stenslag reparation pris, hvorfor vi hjælper dig med at få den bedste pris til din bil.

Få 3 tilbud på reparation af stenslag

Sådan finder du den bedste pris på stenslag reparation

Når du anvender Autobutler.dk til at søge efter en konkret pris på reparation af stenslag i lak eller fx forrude, kan du være sikker på, at du får den bedste pris i dit nærområde. Du kan sågar spare helt op til 40% på din regning, da du altid får 3 tilbud. Er du ikke tilfreds med prisen, kan du altid oprette din opgave igen.

Et stenslag kan stort set altid repareres. Og det er vigtigt at gøre noget ved det omgående. Især når der er tale om et på forruden. Kører du rundt med en rude, der har en flænge, kan det hurtigt blive meget længere og på sigt gå helt i stykker. En ny rude koster nemt kr. 2.500,- alt efter hvilken bil, der er tale om. Et stenslag kan dog lukkes ganske enkelt, hvis ikke flængen er for stor. Her er der blot tale om en pris på omkring kr. 295,-.

Vil du have et godt tilbud, kan du oprette din opgave på Autobutler.dk og få tre tilbud i løbet af ganske kort tid. Du angiver blandt andet, hvor du er bosiddende – og ganske automatisk får du bud fra nærliggende værksteder, der kan varetage reparation af stenslag.

Hvad koster reparation af stenslag?

Det kommer helt an på størrelsen af stenslaget, og hvor det er placeret. Er der tale om et stenslag i lakken på din bil, kan det koste fra kr. 2.000,- og op. Igen handler det om hvilken lak, der anvendes samt omfanget. Er det en rude, der har fået et stenslag, kan det udbedres for helt ned til kr. 295,-. Reparation af stenslag i forrude kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du ignorerer det. Skaden forsvinder ikke bare lige sådan af sig selv.

Har du i sinde at bevare din bils værdi, gør du klogt i at indhente tilbud på stenslag reparation. Alt afhængigt af, hvor du er bosat i landet, vil prisen variere. Det er derfor smart, at du på Autobutler.dk kan få tre tilbud tilsendt, så du helt selv kan vælge. Og kvaliteten kan du være ganske sikker på, da FDM tager løbende stikprøver af de forskellige samarbejdspartnere, der er en del af Autobutler.dk.

Skriv en kommentar