Bil

Pris på rustbehandling af bil

rustbeskyttelse pris
Få 3 tilbud på rustbehandling af bil på Autobutler.dk
Når du skal finde en god pris på rustbehandling af bil, så er det ikke ligegyldigt, hvor du leder, og hvem du vælger til at klare opgaven for dig. Der kan være store prisforskelle mellem de enkelte behandlingsformer og værksteder.

I denne guide hjælper vi dig til at finde ud af, hvordan du får den bedste pris på din rustbehandling – eller undervognsbehandling, som det også kaldes.

Derudover ser vi nærmere på, hvad det koster at få lavet en rustbehandling, hvorfor du skal rustbehandle og andre vigtige emner.

Hvad koster rustbehandling af bil?

Der findes mange forskellige former for rustbehandling, og det er derfor svært at give dig et præcist svar på, hvad en rustbehandling af netop din bil vil koste.

I dette afsnit kan du dog se et par priseksempler på gennemsnitlige kvalitetsbehandlinger med de to populære produkter, hhv. Pava og Dinitrol.

Ydermere afhænger prisen af dit valg af værksted og mekaniker. Du bør derfor sørge for at indhente forskellige tilbud, du kan sammenligne og dermed vælge den bedste pris.

For at få den skarpeste pris på din rustbehandlinger, anbefaler vi at du bruger Autobutler.dk.

Få 3 tilbud på rustbehandling

Autobutler samarbejder med en lang række kvalitetsgodkendte værksteder landet over, som alle konkurrerer internt om at vinde din opgave – og det er dig, og dig alene, som vælger i sidste ende. Dermed presser værkstederne også hinanden på pris for at overbevise dig, hvilket resulterer i bedre tilbud og priser med samme høje kvalitet til dig og din bil.

Sådan bruger du Autobutler:

  1. Klik ind på Autobutlers hjemmeside via linket her
  2. Udfyld de nødvendige formularer og opgavebeskrivelser
  3. Send opgaven ind og vent op til 48 timer på at modtage 3 tilbud
  4. Du kan tage imod det tilbud, du synes bedst om, eller du kan afslå alle 3 tilbud

Uanset hvilket værksted du vælger, så afhænger prisen også af din ønskede behandlingsform. Herunder kan du se 2 priseksempler på rustbehandling med hhv. Pava- og Dinitrolprodukter af 2 forskellige biltyper:

  • 2-lags behandling af nyere Hyundai i30 med Pava rustbehandling – 4.190 kr.
  • 2-lags behandling af nyere Audi A5 med Dinitrol rustbehandling – 5.450 kr.

Da vi er oppe i nogle tusinde kroner for denne type opgave, giver det god mening at bruge Autobutler til at indhente forskellige tilbud, da der kan være en del penge at spare på lige at bruge 2 minutter på at indsende din opgave.

Derfor skal din bil rustbehandles

Hvad enten du har købt en gammel brugt bil eller en fabriksny model, så er det vigtigt med rustbehandling – den såkaldte undervognsbehandling.

Hvis du ikke rustbehandler korrekt, så er overfladen af undervognen blottet for stenslag, sne, slud og et generelt fugtigt klima, som tærer og ødelægger din bil på sigt.

Selv helt nye biler kræver rustbehandling, da størstedelen af alle bilmodeller ikke er produceret til at passe til det fugtige klima, vi har netop her i Danmark.

Hvis du sløser på rustbehandlingen af din bil, så vil det med tiden resultere i rustangreb, som ødelægger undervognens dele. Det skader altså ikke kun selve overfladen på undervognen, men også de indre skærme, paneler og øvrige udsatte dele under din bil.

I værste fald kan skaderne blive så omfattende, at du skal have din bil forbi en pladesmed – og så snakker vi pludselig udgifter i et helt andet prisleje.

Hvis du vil undgå tæringer og lækager i din bils undervogn og på længere sigt spare mange penge på regninger fra mekanikere og pladesmede, så sørg for at få lavet en ordentlig rustbeskyttelse fra starten af.

Du kan bruge Autobutler.dk til at indhente tilbud og dermed spare penge på din behandling.

Skriv en kommentar