Bil

Pris på sporing af bil

sporing af bil pris

Hvad koster sporing af bil? Det spørgsmål forsøger vi at give dig svaret på i denne artikel. Derudover kommer vi med et tip til, hvordan du på en hurtig og nem måde kan få tre tilbud på opgaven fra automekanikere nær dig. Jo flere tilbud, jo billigere en sporing af bil pris kan du alt andet lige se frem til.

Pris: Hvad koster sporing af bil?

Der findes ikke en fast pris på sporing af bil. Prisen afhænger nemlig af en række forskellige faktorer herunder bilmodel, hvilken mekaniker du vælger, hvor slem sporingen er osv. Dog har vi fundet ud af via søgninger på internettet, at det typisk vil koste dig fra 7-800 kr. og op at få sporet din bil.

Få 3 tilbud på sporing af bil

I forhold til at få den bedste pris på sporing af din bil, anbefaler vi, at du bruger Autobutler.dk. På den måde kan du få tre tilbud fra autoværksteder nær dig. I videoen herunder kan du se, hvordan Autobutler.dk fungerer.

Få tilbud på sporing af bil

Hvornår skal sporing af bilen foretages?

Ligeså snart, at du kan mærke, at din bil begynder at trække til den ene side eller måske har svært ved at rette sig selv op igen, så skal din bil typisk spores. Om ikke andet er det en god ide at få udført en udmåling, så du er sikker på, at der ikke er noget galt med styretøjet.

Hyppig kontrol af styretøj er en god ide

Det er en god ide at tjekke styretøjet med jævne mellemrum. Der skal nemlig ikke så meget til for at forstyrre hjulindstillingen. En hjulindstilling, der ikke er optimal, betyder unødvendigt slid på dine dæk, dårligt vejgreb og er ikke mindst ødelæggende ift. styretøjet.

Som udgangspunkt skal styretøjet udmåles én gang om året. Og hvis du kører i et hul i vejen eller lignende, så skal du få foretaget en styretøjsudmåling hurtigst muligt.

Derfor skal du få din bil sporet

Hvorfor er det så vigtigt at have en bil med styretøj, der er indstillet optimalt? Som tidligere nævnt giver det unødigt slid på dækkene, dårligere vejgreb, hvis styretøjet ikke er indstillet optimalt. Derudover vil konsekvenserne også være højere brændstofforbrug og dårligere sikkerhed.

Derfor kan det altså godt betale sig at få sporet bilen.

Hvordan foregår en sporing af bil?

Det tager typisk ikke mere end 30 minutter for en fagmand at spore din bil. Nutidens udstyr gør det til en forholdsvis nem opgave hos automekanikeren. Der bliver placeret en 4-hjuls udmåler på bilen. Det er denne, der finder ud af om hjulene står skævt. Er det tilfældet hjælper udmåleren med at rette hjulene på, så de står snorlige og køre 100% lige ud.

Få tilbud på sporing af bil

Hvad er en 4-hjuls udmåling?

En 4-hjuls udmåling er som sagt en teknik, der afgør om bilens hjul er skæve. Udmåleren er en form for apparat, der spændes på hjulene og er tilkoblet en computer, hvor på du kan se data. Automekanikeren bruger 4-hjuls udmåleren til bl.a. at finde ud af følgende: Hjulenes hældning indad eller udad, fjederbenets hældning og vinklen mellem akslernes centerlinje og baghjulenes løbslinje.

Skriv en kommentar