Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Gulvafslibning Priser - Se hvordan du får bedste pris pr. m2
Inde

Priser på gulvafslibning

gulvafslibning priser

Prisen på at få slebet dit gulv afhænger selvfølgelig af, hvor stort det er, og om du gør det selv eller får en gulvsliber til at gøre det. Når du gør det selv, skal du kun betale for leje af maskiner.

En gulvafslibning kan gøre rigtig meget for udseendet af dit gulv. Hvis dit hjem generelt trænger til at blive shinet lidt op, kan det være en god ide at tage gulvet også. Det kan være, hvis du alligevel har alle møblerne ude af rummet, fordi du gerne vil male det.

Få 3 gratis tilbud på gulvafslibning her

Der findes flere forskellige former for gulvafslibning. Du kan både få slebet et trægulv og et betongulv. Et trægulv vil du typisk skulle slibe for at få et flot gulv uden mærker. Et betongulv skal du slibe, inden du lægger en anden belægning oven på. Det kan være fliser, linoleum eller en særlig epoxymaling (læs mere om epoxygulve) til betongulve.

Få den bedste pris på en håndværker

Prisen på håndværkeren afhænger selvfølgelig af, hvor stort et område du skal have slebet. Derudover kan der også være faktorer som transporttid, og hvor stort firmaet er. Det tager ofte lang tid, hvis du selv skal ringe rundt til forskellige håndværkere for at få den laveste pris.

Hvis du gerne vil spare noget tid på at finde en billig håndværker, kan du kontakte 3byggetilbud.dk. Der kan de hjælpe dig med at få tre billige tilbud fra lokale håndværkere i dit område. Det gør det nemmere at finde frem til den, du vil bruge.

sådan virker 3byggetilbud.dk

Så nemt er det at bruge 3byggetilbud.dk til at få de bedste priser på gulvafslibning.

Pris på gør det selv gulvafslibning

Hvis du genre selv vil slibe dit gulv, afhænger prisen hovedsageligt af, hvor meget det koster at leje de maskiner, som du skal bruge. Det afhænger selvfølgelig også af, hvor stort et område du skal slibe. Du kan leje alle de relevante maskiner i dit lokale byggemarked.

Det koster typisk 300-400 kroner for en dag. Har du brug for maskinen i flere dage, får du ofte rabat. Husk, at du også skal betale et depositum, når du lejer en gulvsliber. Det vil typisk ligge på mellem 1000 og 2000 kroner, som du selvfølgelig får tilbage, når du indleverer gulvsliberen i uskadt stand.

Derudover er det selvfølgelig også relevant at se på, hvor meget tid du skal bruge på at slibe gulvet. Hvis du er nødt til at tage fri fra arbejde for at få lavet gulvet, kan man selvfølgelig også sige, at det koster dig noget, selvom du ikke selv skal lægge nogle penge på bordet ved at tage fri.

Sådan kan du selv slibe dit gulv

Hvis du har lejet en gulvsliber til at slibe gulv med nede i byggemarkedet, skal du altid køre den langs med gulvplankerne og løfte den, hver gang du vender. Du kører sliberen frem og tilbage henover gulvet i den retning, som plankerne ligger. Tag så vidt muligt et bræt af gangen. Hvis der er nogle områder, du misser, kan du slibe dem senere.

Se en video her med, hvor nemt det er at slibe dine egne gulve.

Stå selv for lakering af trægulv

Hvis det er et trægulv, du har slebet, vil du skulle behandle det med olie eller lak bagefter. Det gør, at gulvet ikke bliver lige så hurtigt slidt og beskytter det mod fugt, skidt og snavs. Det er meget nemt for dig selv at lakere eller malegulvet, men er selvfølgelig også noget, du kan få en professionel til at gøre, hvis du ikke har tid eller lyst til det.

Når du skal lakere gulvet, starter du med at rengøre det ved at vaske det. Sæt malertape på fodlisterne, så du ikke kommer til at ramme dem. Derefter lakerer du kanten af gulvet med en pensel. Til sidst kan du lakere resten af gulvet med en malerrulle. Se video af det her:

Fordele ved håndværker:

 • Bruger mindre tid på det
 • Gulvafslibning kan for eksempel ordnes, mens du er på ferie
 • Sikker på et professionelt resultat
 • Slipper for oprydning, tunge løft, leje af udstyr og lignende

Ulemper ved en håndværker:

 • Dyrere løsning
 • Kræver planlægning og organisering

Fordele ved gør det selv:

 • Billig løsning
 • Nemt at leje udstyr til det
 • Nemt at gøre på egen hånd
 • Mere fleksibelt – gør det muligt at slibe gulv om aftenen eller i weekenden

Ulemper ved gør det selv:

 • Tager meget tid
 • Kræver løft og transport af maskiner

Skriv en kommentar