Annonce

Råd til hvordan du kan hjælpe miljøet derhjemme og på arbejdet

Dette indhold er sponsoreret

Der er i dagens Danmark kommet mere fokus på klimaændringerne og dets udfordringer. Vil du gerne gøre dit for at hjælpe miljøet og få en sundere livsstil? Det er virksomheder, og politikere der har det største ansvar, men vi kan også hjælpe med at reducere klimaaftrykket i vores dagligdag. Det behøves ikke at kræve meget, men små skridt gør også en forskel. Du vil her få nogle råd, til hvordan du kan hjælpe. 

Grøn energi

I hjemmet har du mulighed for at installere grøn energi. Grøn energi er den nye vedvarende energiform, som udleder mindre CO2 mængder. Dette vil sige, at du ved grøn energi skaber den mest miljøvenlige energi. Grøn energi findes i forskellige typer såsom vindenergi, jordenergi og solenergi, og kan blive installeret i dit hjem i form af solceller, varmepumper og jordvarme. Du kan endda spare penge på det. Hvis du har enten  gas- eller oliefyr og udskifter det med grøn energi, kan du endda få et tilskud. Grøn energi er økonomisk attraktivt, da dine penge typisk vil være tjent hjem igen efter få år. find priser på grøn energi på Elberegner.dk hvis du gerne vil læse mere om dine muligheder.

Rejs miljøbevidst 

Det er altid en god ide, at kunne rejse miljøbevidst hvis du har mulighed for det. Du kan enten tage cyklen ned og handle, eller på arbejde afhængigt af hvor langt du har. Ellers kan du tage offentlig transport, eller gå med i en sammen-kørselsordning til og fra arbejde, hvis dette er en mulighed for dig. Alt dette vil gøre miljøet en tjeneste. Du vil spare brændstof samt penge, og du vil ovenikøbet forbedre dit helbred. Dette er selvfølgelig ikke altid en mulighed, hvis du ikke bor inde i byen, men det er blot stof til eftertanke.

 

Brug miljøbevidst udstyr i haven

En græsslåmaskine er et must til haven, men der findes dog mange forskellige slags. Der er mange der den dag i dag, stadig har en græsslåmaskine der kører på benzin, hvilket belaster miljøet. Noget du kan gøre er dog, at investere i en elektrisk græsslåmaskine. Dette har flere fordele. Først og fremmest slipper du for selv, at skulle slå græsset, men er blot afhængig af en start knap. Dette vil give dig mere tid og overskud til, at få andre ting gjort. Herudover hjælper du miljøet. Det er nogengange små ting der skal til, og tit vil det ikke kun gavne miljøet men også dig selv.   

 

 

Skriv en kommentar