Bil

Rengøring af bil

serviceeftersyn på bil pris

Når du kører rundt i din lille etværelses på 4 hjul, så slæber du alverdens skidt og snavs med ind og ud af bilen. Det er derfor altid en god idé at gennemføre en solid rengøring af din bil i ny og næ.

Især hvis du overvejer at sælge bilen eller lignende; så vil en grundig og korrekt rengøring være et must for at kunne overtale en potentiel køber om at slå til.


Slip for besværet og spar tid!

Hvis du – ligesom tusindvis af andre danskere – heller ikke ønsker at bruge tid og kræfter på at rengøre bilen, så kan du altid få et firma til at klare det for dig.

På Autobutler.dk kan du få 3 tilbud på rengøring af bil. Lyder det som noget for dig?

Få 3 tilbud på rengøring af bil


Undgå vaskehallen

Den ydre del af bilen kræver en anderledes form for rengøring end den indre. Den hurtige og nemme løsning er at køre bilen i nærmeste vaskehal og lade maskineriet gøre arbejdet, mens du tjekker seneste nyt på Facebook.

Men pas på. Vaskehallerne er nemlig notorisk kendt for at gøre arbejdet hurtigt – bevares – men til gengæld ikke særlig godt på længere sigt.

Spørger du hvilken som helst fagmand, som arbejder med bilpleje og rengøring af biler til dagligt, så vil de utvivlsomt sige, at vaskehaller er et no-go, hvis du vil bevare bilens flotte udseende og undgå at skade lakken.

Vaskehaller kan nemlig lave små, men på sigt ødelæggende ridser i din maling og senere lak, hvorved bilen udsættes for fare for rustangreb og lignende.

Derfor: Vask bilen i hånden med de korrekte produkter, eller få en professionel til at klare opgaven for dig.

Indvendig rengøring af bil

Når du har styr på den ydre rengøring, så skal du den indre, hvilket også er en hel opgave og jungle i sig selv. I de nedenstående afsnit kan du læse mere om, hvordan du skal gribe de forskellige dele af bilens kabine an, når det gælder korrekt udført rengøring.

Husk at du på Autobutler.dk kan få tilbud på rengøring af bilen – indvendig og udvendig.

Vær opmærksom på ruderne

For at undgå striber på ruderne bør du overveje at anvende et specielt egnet middel til netop ruder.

Du kan komme langt med sæbevand og knofedt, men desværre kan de mere genstridige ting såsom nikotin og trafikfilm kræve et specialmiddel – på den måde undgå du også, at ruderne striber bagefter.

Brug gerne et spraymiddel, og tør efter med en fnugfri klud for at undgå ridser.

Pleje til panelerne

Panelerne i din bil kræver også en god omgang rengøring for at blive pæne og flotte igen.

Når du skal rengøre paneler og instrumentbræt, så bør du bruge en almindelig omgang sæbevand og en god portion tålmodighed.

Dog bør du overveje at efterbehandle med et specialegnet produkt til cockpitpleje. Dette skyldes, at panelerne og instrumentbrættet typisk er lavet af et kunststof, som kræver ekstra pleje for at fremstå bedst muligt.

Er det første gang, du plejer med specialprodukter, så kan du overveje at give palener og instrumentbræt et par omgange eller 3 for at sikre det bedste finish.

Sådan kommer du lugte til livs

Cigaretter, rester fra sidste McDonalds-besøg og kæledyr i bilen. Disse og andre lugtfabrikanter kan skabe afsindig genstridige lugtgener i enhver bilkabine, og hvis du vil af med lugten, skal du behandle korrekt.

Sørg for at komme problemet til livs ved først og fremmest at undgå årsagerne til lugtene fremover. Herefter er det vigtigt at investere i en god lugtfjernerspray i ordentlig kvalitet, som netop dræber bakterierne og de tilhørende lugte.

Skriv en kommentar