Inde

Renovering af trappeopgang

renovering af trappeopgang

Trænger din trappeopgang til en kærlig hånd og en renovering? Opgangen er det første, man ser, hvad enten man er beboer eller gæst – derfor er det vigtigt, at den fremstår pæn og ordentlig. Den må gerne se gammel og rustik ud, men derfor kan man godt give vægge og døre en evt. tiltrængt overhaling som minimum.

I denne guide ser vi nærmere på, hvad en renovering af trappeopgange koster, hvordan du sikrer dig det bedste tilbud, samt hvilke ting du kan overveje at få klaret, når opgangen skal renoveres.

Få 3 gratis tilbud på renovering af trappeopgang

Pris: Hvad koster renovering af trappeopgang?

Der er mange variabler, der spiller ind, når du skal fastsætte en pris på renoveringen af netop din opgang. Prisen af hænger bl.a. af følgende faktorer:

 • Antal etager
 • Hvad og hvor meget skal laves
 • Hvor i landet foregår det
 • Hvor finder du tilbuddet

Et priseksempel fra et af landets førende renoveringsfirmaer ser fx således ud: Istandsættelse og renovering af trappeopgang i en 3-etagers ejendom inkl. maling – Pris: 19.500 kr. inkl. moms.

Opgavens samlede pris kan dog komme helt op på flere hundrede tusinde kroner, hvis der fx er tale om en ejendom med 5-10 eller flere etager, hvis der skal ordnes gulve og lofter, males døre mv.

Så hvordan sikrer du dig egentlig en god pris? Det ser vi nærmere på herunder:

Sådan får du den bedste pris på renovering af trappeopgang

For at få fingrende i den bedste renovering til prisen, skal du eller boligforeningen bruge en online tilbudstjeneste såsom 3byggetilbud.dk.

På den måde sender du opgaven i udbud blandt flere forskellige leverandører, hvilket er med til at presse prisen nedad. Sidstnævnte skyldes, at det er dig, der vælger den endelige leverandør, og derfor bliver leverandørerne, som er tilknyttet 3byggetilbud.dk, nødt til at skrue på prisen for at overbevise dig.

Du kan nemt og hurtigt anvende 3byggetilbud.dk’s gratis tilbudstjeneste via 3 følgende trin:

 1. Klik ind på hjemmesiden
 2. Udfyld opgavebeskrivelsen så nøje, som du kan
 3. Send opgaven ind, og vent på at modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud på din renovering af trappeopgang

OBS: Det kan være en fordel at tænke langsigtet og evt. overveje nye tilføjelser eller forbedringer i opgaven, når du alligevel er i gang. Det kan fx være nye dørtelefonanlæg, døre, elevator eller andet.

Hvad har du behov for?

Din opgave og din pris afhænger som nævnt af selve opgavens type og omfang. Derfor er det vigtigt, at enten du eller du og andre ansvarshavende i boligforeningen får talt om jeres behov – hvad skal der egentlig laves i trappeopgangen?

Du kan bruge nedenstående liste til inspiration til nogle af de elementer, der kan indgå i renoveringen:

 • Maling af vægge og lofter
 • Nyt gulv eller maling og behandling af gamle trægulve
 • Højglansmaling af døre til lejlighederne
 • Dørtelefonanlæg
 • Filt på vægge
 • Lakering eller maling af gelænder
 • Elevator

Husk desuden at blive enige om, hvorvidt I skal have klaret både for- og bagtrappe i samme ombæring for at opnå en evt. mængderabat hos leverandøren.

Skriv en kommentar