Tips & Råd

RobinHus Pro Annonce: Den perfekte selvsalgspakke

Når du skal til at sælge din bolig, er det vigtigt at skære ned på så mange omkostninger som muligt. Det kan nemlig blive en dyr fornøjelse, hvis der skal foretages renoveringer, males om eller lign.

En af de allertungeste poster på budgettet er mæglersalæret. En ejendomsmægler hjælper dig med at vise boligen frem og sælge den, men til gengæld vil han også typisk tage mellem 50.000-200.000 kroner for arbejdet afhængig af boligen og opgaven.

Vi lever dog heldigvis i en tid, hvor ejendomsmæglere ikke længere er nødvendige for at sælge en bolig. I dag kan du foretage et selvsalg, og på den måde sparer du i gennemsnit mellem 40.000-150.000 kroner i mæglersalær.

En af de mest populære og succesfulde selvsalgspakker på markedet er Pro Annoncen fra RobinHus. Klik på den grønne knap for at se, hvad Pro Annoncen koster eller læs mere om den herunder.

Læs mere om Robinhus Pro Annonce

Værd at vide om selvsalgspakken

Selvsalgspakken fra RobinHus er en pakke bestående af forskellige produkter og services, som alle hjælper dig effektivt med at få solgt din bolig, og du kan tilmed få en gratis smagsprøve på pakken på RobinHus’ egen hjemmeside.

Pakken indeholder følgende fordele:

  • Med Pro Annoncen sørger RobinHus for, at din bolig bliver markedsført massivt på nettet. Den vil blive vist for mere end 2.000.000 danskere på bl.a. DBA, GulogGratis samt RobinHus.dk. Dette sikrer ekstra meget eksponering og dermed mulighed for at tiltrække interesserede købere.
  • Der kommer en professionel boligfotograf ud og tager billeder af dit hus eller lejlighed. Billederne bliver i knivskarp kvalitet og udvælges nøje, så de passer bedst muligt til salgsannoncerne.
  • Du får lavet en professionel plantegning af dit hus, som kan bruges til at vise potentielle købere, hvis de spørger efter den.
  • Du modtager et gratis Til Salg-skilt, som du f.eks. kan stille i forhaven eller i et vindue efter behov.
  • Din bolig vil blive matchet med RobinHus’ eget køberkartotek, så du er langt bedre stillet i forhold til at finde potentielle købere, der leder efter en bolig som netop din.

OBS: Foruden de mange stærke fordele ovenfor får du samtidig mulighed for at vælge en salgsgaranti med i pakken. Salgsgarantien sikrer, at du får pengene for selvsalgspakken tilbage, hvis du mod al forventning ikke får solgt din bolig alligevel. Med andre ord: Solgt eller pengene tilbage.

robinhus-pro-annonce-selvsalg

Derfor er selvsalgspakken fra RobinHus så populær

RobinHus har i adskillige år været garant for stærk vejledning og hjælp til mange boligejere, der ville sælge deres hus, lejlighed eller sommerhus. Med årene er de blevet mere og mere populære qua den høje service og meget effektive salgshjælp.

På deres egen hjemmeside kan du læse anmeldelser af selvsalgspakken fra masser af tidligere kunder, der har brugt pakken med succes. Blandt anmeldelser fremgår bl.a. følgende grunde til, at RobinHus’ selvsalgspakke har været så effektiv og populær:

  • Nemt at oprette og anvende værktøjerne i pakken
  • Potentielle købere forbi allerede efter et par uger – underskrevet købsaftale umiddelbart efter
  • Mange penge at spare i forhold til ejendomsmæglere
  • Positiv over for den ugentlige statusmail
  • Rart at følge med i, hvad ens penge bliver brugt til

Se pris på Robinhus Pro Annonce

Skriv en kommentar