Ude

Rodfræsning priser og tilbud

stubfræsning priser

Når du skal finde en god pris på rodfræsning, så er det vigtigt at lede de helt rigtige steder. Der kan nemlig være ret store forskelle i priserne hos de enkelte leverandører, og derfor har vi dedikeret denne guide til at hjælpe dig godt på vej til at finde de skarpeste tilbud til prisen.

Få 3 gratis tilbud på rodfræsning

Rodfræsning er nødvendigt, hvis du har fået fældet træer og gerne vil have den sidste del af træstubben elle roden væk. Det er typisk aktuelt i forbindelse med anlægning af nye græsarealer, ny terrasse, blomsterbede osv.

I løbet af denne guide kan du læse om såvel pris, forslag til at spare mest på opgaven, og hvordan du kan indhente tilbud på udlejning af udstyr til rodfræsning. Sidst men ikke mindst ser vi lidt nærmere på forskellen mellem rodfræsning og stubfræsning, da der nemt kan opstå lidt forvirring omkring de to fagudtryk.

Men lad so starte med at se lidt på, hvordan du sikrer dig selv de allerskarpeste priser på rodfræsning:

Hvordan finder jeg de bedste priser på rodfræsning?

Når du skal have fat i de bedste tilbud og priser, så er det ikke ligegyldigt, hvor du går hen for at finde priserne. Hvis du blot tager fat i det første det bedste firma, du støder på, så risikerer ud, at deres timepriser eller priser for udlejning af udstyr er væsentligt højere end markedets gennemsnitspriser.

Så for at spare dig selv for en masse tid og besvær med research samt penge i sidste ende, så anbefaler vi, at du anvender en tilbudsportal på nettet.

Den største af sin art i Danmark hedder 3byggetilbud.dk, hvor over en kvart mio. danskere allerede har indhentet tilbud og sparet penge på deres bygge- og boligopgaver.

Du kan klikke ind på 3byggetilbud.dk via linket her på siden, hvor du udfylder opgaveformularen og tilføjer de nødvendige kontaktinformationer. Herefter sender du opgaven ind, så de kan sætte den i udbud blandt deres kvalificerede leverandører.

Efter højst et par hverdage modtager du op til 3 gratis og fuldstændig uforpligtende tilbud på opgaven, og du kan takke ja til det bedste tilbud eller afslå alle 3 uden forpligtelser.

Du vil typisk opleve væsentligt lavere priser via tilbudstjenester såsom 3byggetilbud.dk, da leverandørerne er i forøget konkurrence mod hinanden for at vinde din opgave ved at overbevise netop dig om at vælge dem i stedet for konkurrenterne. Dermed skruer de på alle de parametre, de kan – herunder prisen, som presses nedad til fordel for dig og din pengepung.

sådan virker 3byggetilbud.dk

Rodfræsning pris: Hvad koster det typisk?

Det er svært at sige noget entydigt om prisen på rodfræsning og stubfræsning, da det afhænger af en række faktorer.

For det første har det betydning for prisen, hvor mange rode eller stubbe, der skal fræses, hvor i landet det foregår, hvor stort det pågældende areal er, om det skal bortskaffes bagefter osv. Derudover afhænger prisen også af valg af leverandør, som vi også var lidt inde på i afsnittet herover.

Vi har dog lavet lidt forarbejde for dig og indhentet priseksempler på rodfræsning, som du kan se herunder.

Eksempel på rodfræsning pris:

  • Opgave: Stubfræsning – fjernelse af rødder og stubbe
  • Antal stubbe: 5
  • Hvor: På Vestsjælland
  • Pris: Ca. 4.400 inkl. moms

OBS: Være yderst opmærksom på, at prisen er vejledende og derfor sagtens kan svinge en del hundrede kroner og måske et par tusinde afhængig af din konkrete opgave og lokalitet.

Rodfræsning og udlejning

Hvis du vil leje maskiner til rodfræsning, så er det bestemt også en mulighed. Det koster dog lidt penge, men hvis du har tid til overs og har erfaring med rodfræsning, så kan det være vejen at gå. Visse rodfræsningsfirmaer tilbyder også udlejning af udstyr til dig, som ønsker at klare opgaven på egen hånd.

Du kan derfor med fordel også anvende 3byggetilbud.dk som anvist længere oppe i guiden til at indhente tilbud på leje af rodfræsningsmaskiner. Du skal blot huske at oplyse om det i selve opgaveformularen, så du gør det helt tydeligt, at du kun ønsker at leje maskiner og udstyr og altså ikke vil have et tilbud på at få udført selve opgaven.

Hvad er forskellen på rodfræsning og stubfræsning?

I mange tilfælde vil du opleve, at folk bruger de to ovenstående udtryk til i flæng. Visse hjemmesider mener tilmed, at rodfræsning og stubfræsning er nøjagtigt det samme. Og om end metoderne og meget af udstyret til opgaverne er ens, så vil der blandt fagfolk stadig være tale om to vidt forskellige ting.

Rodfræsning som fagligt udtryk benyttes som regel om større opgaver på marker og i skovområder. Det kan være i forbindelse med, at du vil have genplantet juletræskulturer, omlægge læhegn til markbrug eller lignende – dermed vil der være tale om større arealer end i den private baghave, og det drejer sig ligeledes typisk om flere stød, grenrester og træstammer, der skal fræses væk.

Stubfræsning derimod henvender sig mere til de private grundejere, som har behov for at få fræset måske 1, 5 eller 10 stubbe væk, så der er plads til ny græsplæne, en ny terrasse eller lignende.

Skriv en kommentar