Værktøj

Rullestilladser

rullestilladser

I følgende artikel kan du blive meget klogere på, hvad du helt konkret skal være opmærksom på, når du er på udkig efter nye rullestilladser. Leder du efter et godt tilbud på dit nye rullestillads? Så hjælper vi dig her med at finde et attraktivt tilbud på rullestilladser i en suveræn kvalitet fra en anerkendt forhandler/leverandør. Derudover kan du her finde de typiske fordele og ulemper som er forbundet ved et rullestillads.

Slutteligt vil vi klæde dig ordentligt på, inden du gør dit køb, i form af en overskuelig guide, så du altid har det bedste udgangspunkt til at gøre et velovervejet og fornuftigt køb.

Se stort udvalg af rullestilladser hos Stigefabrikken.dk

Hvilke fordele og ulemper er der ved rullestilladser?

Alt efter hvilken type rullestillads du benytter, er en af de mange fordele, at de er utrolig mobile og dermed lette at flytte rundt på. Det giver en suveræn fleksibilitet sammenlignet med andre typer stilladser. Derudover er de oftest lette vægtmæssigt og kan med fordel kombineres med andre typer stilladser som eksempelvis et foldestillads.

I nedenstående oversigt finder du en komplet liste over de mest attraktive fordele, der er forbundet ved et rullestillads samt hvilke ulemper du med god samvittighed kan tage med i dine overvejelser, inden du gør dit køb.

Fordele ved et rullestillads

  • Mobiliteten og funktionaliteten er suveræn – lette at flytte rundt på
  • De er lette vægtmæssigt sammenlignet med andre større løsninger
  • De giver et stabilt fundament/platform, så du kan arbejde i ro, uden at være bekymret for sikkerheden

Ulemper ved et rullestillads

  • Der findes andre løsninger som er mere håndterbare end rullestilladset
  • Rullestilladset er meget sjældent foldbart
  • Rullestilladset kan blive problematisk ved de helt tunge opgaver

Sådan bruger du et rullestillads i praksis

jumbo rullestillads

Rullestilladser fra Jumbo er meget populære

Når du har købt dit nye rullestillads, er det tid til at gøre nytte af det. Rullestilladset er beregnet til en solid opstilling, når du har behov for en sikker stilladsløsning til din arbejdsopgave. Denne type stillads kan bruges i adskillige højder og giver derfor en sikker platform.

Rullestilladset tåle stort set alt slags vejr. Derudover er det beregnet til inde- og udendørs brug. Dog er det vigtigt at pointere, at alle rullestilladser som udgangspunkt bør holdes væk fra ubehandlede jernkonstruktioner, da støvet fra disse konstruktioner, kan arbejde sig ind i aluminium, hvilket slider på stilladset over længere tid.

Derudover er det altid en god idé at tage udgangspunkt i den medfølgende manual som kan vejlede dig grundigt i brugen. Forskellige typer stilladser har forskellige fremgangsmåder i opstillingen. Derfor er det vigtigt, at du nøje kigger vejledningen igennem, så du har de bedste sikkerhedsforanstaltninger, inden du tager rullestilladset i brug.

Få gratis og professionel rådgivning i valg af rullestillads hos Stigefabrikken.dk

I manualen som følger med kan du finde en masse nyttige informationer omkring forholdsregler og rullestilladsets korrekte brug samt hvordan du helt konkret opstiller rullestilladset, sådan du får det optimale ud af det.

Står du over for en opgave som kræver en høj mobilitet og fleksibilitet, så kan du trygt anvende rullestilladset som er perfekt til denne type arbejdsopgave. Rullestilladset giver en større platform at bevæge sig på og kan gøre arbejdsopgaven væsentligt lettere.

Hvad koster et rullestillads?

Prisen varierer selvfølgelig alt efter behovet. Prisen estimeres ud fra følgende faktorer:

  1. Hvilken type er du på udkig efter?
  2. Hvilken kvalitet skal rullestilladset have?
  3. Hvor stort skal rullestilladset være?

Er du i tvivl, om hvad prisen for dit rullestillads skal ligge på? Så kan du få en professionel og kyndig vejledning lige her, hvor du også har mulighed for at få prismatch.

Hvad er et rullestillads?

Det er ingen hemmelighed, at siger man rullestillads, leder det tankerne direkte hen på de små, funktionelle hjul som er monteret på stilladset. De små hjul giver rullestilladset sin mobilitet, hvilket kommer til udtryk i den lette måde, hvorved du kan flytte stilladset rundt.

Da rullestilladset giver en god mobilitet er det derfor muligt at tilpasse det præcist efter dine personlige præferencer og individuelle behov, hvilket gør rullestilladset ideelt til mange typer opgaver. Rullestilladserne fås i en masse forskellige størrelser, så du har altid mulighed for at finde et stillads som er skræddersyet til netop dit behov.

Ydermere kan der udbygges i højde. Derudover kan du finde en masse forskellige typer stilladser med- eller uden gelænder monteret. Gelænderet kan være en rigtig god idé at have, da det giver dig en ekstraordinær beskyttelse, når du tager det i brug.

Når du ved, hvilket rullestillads du vil købe, kan du med fordel tjekke om rullestilladset er sikkerhedstjekket. Er rullestilladset sikkerhedstjekket af Arbejdstilsynet, er du sikker på, at kvaliteten og sikkerheden er i top, inden afbenyttelse.

Inden du køber: Det skal du være opmærksom på

Nu ved du hvad et rullestillads helt konkret er, men hvad skal du så helt præcist være opmærksom på, inden du gør dit køb?

Faktum er, at du altid skal sørge for at vælge de rigtige mål som passer til dit stillads samt gør dig tanker om, hvilke opgaver stilladset skal kunne klare. Kortlæg opgavens omfang og invester de penge som det koster for at få det rette rullestillads.

Vidste du godt, at Jumbo stilladser er nogle af de mest populære på markedet?

Når du kortlægger opgavens omfang samt kigger på et nyt rullestillads, kan det være en god idé at kigge på arbejdshøjde og platformshøjden. Det er nemlig to af de vigtigste overvejelser du bør gøre dig. Den normale fremgangsmåde, når du kigger på arbejdshøjden er, at den er fastsat til at være 2 meter højere end selve platformens højde. Dette kan dog variere hos de forskellige leverandører, hvorfor det er vigtigt, at du går i dialog med dem allerede inden, du gør dit endelige køb.

En af de mest gængse fremgangsmåder til mål af dit stillads er at måle højden ved at holde en tommestok op mod loftet, for derefter at måle afstanden fra din strakte arm til loftet, hvilket giver den afstand der skal være fra gulv til platformen, som du skal stå på.

Er du usikker på målene og mangler du vejledning til dit køb? Så kan vi anbefale Stigefabrikken, som er en af de mest pålidelige og troværdige leverandører på markedet. Stigefabrikken kan hjælpe dig i gang og guide dig til at finde lige præcis dét du har brug for.

Skriv en kommentar