Annonce

Sådan får du fornyet liv i dit hjem

maling af vægge

Det er blevet mere og mere populært at bruge fototapet i enkelte rum i sin bolig. Det er en måde hvorpå man kan få skabt en personlig stemning i hjemmet. Selv om det stadig er populært med de hvide vægge og andre ensfarvede vægge i mange danske hjem, er det i dag blevet populært at tilføje fototapet og andet tapet med mønstre i hjemmet. Det ses både i stuerne, i soveværelserne, på kontorerne m.v.

Du kan hos nicetapet.dk finde tapet i alle farver, mønstre, forskellige grafikker m.v i alle prisklasser. Du skal ikke være nervøs for at bruge tapet på væggene i stedet for maling. Det falmer ikke, og det er en god måde at bruge som vægudsmykning, frem for at bruge malerier og andet nips. Til forskel for maling kan fototapet være nemmere at bruge hvis man går efter en bestemt stemning. Leder du f.eks. efter tapet til et kontor som arbejder inden for shipping, kan du få flot tapet af et verdenskort op, både m.v. Eller leder du efter tapet som kan skabe en romantisk stemning, kan du benytte dig at blomstret tapet. Der er altså mange muligheder at vælge mellem. De forskellige fototapeter kan du finde lige her.

Tips til opsætning af tapet

Har du besluttet dig for at tilføje tapet eller fototapet i dit hjem, og har valgt selv at påtage dig opgaven, så har vi nogle tips som vil hjælpe dig:

  • Først og fremmest skal du sørge for at få lukket de huller der nu skulle være i væggen, så det ikke kommer til at se uensartet ud.
  • Hvis du skal tapetsere en væg, er det vigtigt, at du inden du begynder at klistre det på væggen, skære tapeten til, så du ikke ender med at skulle gøre det på et klistret arbejdsbord.
  • Så snart væggen er klar til tapeten, skal du altid (med mindre andet er anført), altid smøre klisteret på tapetet, og ikke på væggen eller anden genstand, der skal tapetseres. Hvis du gør det omvendt, kan du risikere at få luftbobler under tapetet.
  • Så snart du har smurt alt tapetklistret forsigtigt på tapeten, skal du være opmærksom på, at tapeten bliver skrøbelig og at du nemt kan stikke hul i det, hvis du ikke passer på.
  • Hvis du i stedet for en væg, vil tapetsere et møbel, anbefaler vi, at du giver møblet to gange mat lak. På den måde gør du det mere holdbart, samtidig med, at det er nemmere at tørre over med en fugtig klud.

Artiklen er sponsoreret.

Skriv en kommentar