Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Sådan giver du dit hjem nyt liv - Læs mere
Annonce

Sådan giver du dit hjem nyt liv

Annonce:

Dit hjem skal føles behageligt, trygt og velkendt, men ikke så trygt og velkendt, at det bliver direkte kedeligt. Derfor gælder det om at holde liv i ens hjem, så det altid føles godt at være i. Der er mange måder, hvorpå du kan give dit hjem nyt liv; du bestemmer selv, i hvor stor eller lille grad, det skal være.

Trænger du til noget nyt?

Dit hjem skal reflektere, hvem du er som person. Mennesker har nemlig et naturligt behov for selvudtryk, og ofte udtrykker vi os selv igennem vores boligindretning uden at tænke over det. Men samtidig udvikler vi os også hele tiden, og det er ikke en proces, der naturligt sker i ens indretning. Derfor er du engang imellem nødt til at give dit hjem en opdatering, så I er på samme side. Det er dyrt og besværligt at skulle opdatere alting i hjemmet på én gang, men der er nogle andre ting, du kan gøre, som alligevel vil gøre en stor forskel.

Ny farve til væggene?

Er du glad for dine møbler og din indretning? Synes du alligevel, at der er et eller andet, der mangler? Så kan du give stuen nyt liv med lidt nyt til væggene. De fleste danskere bor i hjem, som udelukkende har hvide vægge. Det har da også sine fordele, men det kan blive for meget af det gode. Du kan give dit hjem noget anderledes og personligt, ved at give blot én af de fire vægge en ny farve. Det giver rummet noget kant, når du har sådan en væg. Du bestemmer selv, om der skal være et mønster, et billede, eller blot en enkelt farve på væggen.

Ny polstring til møblerne

Hvis dine møbler ikke føles helt rigtige længere, men heller ikke helt forkerte, kan det være, at en ompolstring er svaret. Der findes mange forskellige muligheder, når du vil have ny stof på møblerne. Du kan for eksempel se flotte lammeskind til stole og overveje, om det er det rigtige for dig, eller om du skal ud i en helt anden stil.

Et friskt look

Med disse tips kan du give dit hjem et friskt look uden at gøre en alt for ekstrem forskel. Du skal ikke ud i en hel renovering af huset, du skal bare lige friske det op, så det føles rigtig. Du bør følge din mavefornemmelse og se, hvad den siger.

 

Skriv en kommentar