Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Sådan indretter du et godt hjemmekontor - Læs mere
Annonce

Sådan indretter du et godt hjemmekontor

Uanset om du er studerende, der ønsker et godt arbejdsværelse, eller om du er i arbejde, og du ønsker et velindrettet hjemmekontor, så skal du have fokus på indretningen af det. Indretningen har nemlig stor betydning for, om du kan arbejde effektivt eller ej fra dit hjemmekontor. 

 

Det er lige meget, om du er studerende eller i arbejde. Der, hvor du skal præstere hjemmefra, skal indbyde til netop det. Med det rette lys, den gode indretning og til- og fravalg af diverse artefakter, så kan du skabe nogle gode rammer, så hjælper dig med at producere mere, når du er hjemme. 

 

Og ikke bare producere eller arbejde mere. Men også have det bedre, mens du gør det. På den måde bliver dét at arbejde eller studere ikke ligefrem til en leg, men det bliver markant sjovere og noget, du får lettere ved at kaste dig over, når rammerne tillader dig det på en helt anden måde.

Lys, planter og indretning af dit hjemmekontor

Et hjemmekontor skal være indrettet, så det er nemt at arbejde i. Og det er det, hvis der er rart at være og få distraheringer. Sørg derfor for at få alting ud, der ikke hjælper dig i dit arbejde. Fjernsyn, spillekonsoller og evt. sofaer og senge skal ud, så du ikke har let ved at falde i overspringshandlinger. 

 

Og så skal du gøre det så let for dig selv at præstere og producere. Det kan du gøre med lys. Det rette lys hjælper dine øjne, der er også er på arbejde, når du er. Sørg for at vælge noget lys, der skaber et godt overblik men som også er behageligt at arbejde i. 

 

Derudover kan du overveje at få planter på dit hjemmekontor. Planter skaber liv, lys og grønt. De producerer ilt, så luften bliver bedre i dit arbejdsværelse, og du vil føle dig mere hjemme, når der er noget levende i dit hjemmekontor. 

 

Læs mere om at være studerende og jobsøgning her..

Skriv en kommentar