Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Sådan kan du holde varmen om vinteren - Læs mere
Annonce

Sådan kan du holde varmen om vinteren

Annonce:

Snart tropper vinteren op og banker på døren med dalende varmegrader og måske endda snevejr. Det er den perfekte anledning til at trække indendørs, hvor mange hyggelige timer kan bruges sammen med venner og familie. Der er mange måder at varme sig på indendørs. Her kan du læse et par gode råd til at skrue op for varmen og hyggen.

Varm dit hus op

Nu hvor vi er gået ind i de kolde måneder, kan du starte med at varme husets rum op. Det kan fx være, at du har gulvvarme, som du lige skal skrue op for, så der breder sig en dejlig varme under dine fødder. Eller måske er dit hus udstyret med radiatorer, som du kan varme dig op af.

Har du en pilleovn eller -fyr? Så kan det være en god idé at få fat på nogle træpiller, så du er klar til at tænde op. Hvis du gerne vil vide mere, så klik her.

Eller måske har du en hyggelig brændeovn eller måske en pejs, som kan lade flammernes varme stråler trække ud i rummet. Så mangler du måske bare at hugge noget brænde eller få fingrene i nogle træbriketter.

Drik noget varmt

Varme drikke som te, kakao og de forskellige muligheder, der byder sig med kaffe, er oplagt at sidde og varme sig med.

Pak dig ind i et lunt tæppe

Når du skal ligge og hygge dig på sofaen, kan det være rigtig rart at indhylle kroppen i et lækkert og varmt tæppe. Der er et bredt sortiment af bløde, lækre tæpper, som du kan pakke dig ind i. Drømmer du om at putte dig med et, du selv har strikket, er det bare med at finde strikkepindene og en opskrift frem og komme i gang.

Hyggetøj, når det står på afslapning

Hvis du er på udkig efter blødt hyggetøj at varme dig i, eller et afslappet look, der passer perfekt til en aften hjemme på sofaen, så kan du gå på opdagelse i det store og behagelige udvalg af hyggetøj. Du kan lade dig inspirere af alt fra jumpsuits, nattøj, morgenkåber og loungewear til hjemmesko og hyggesokker.

Vil du hellere selv være kreativ med strikkepindene eller hæklenålene? Du kan fx omslutte dine fødder med et par hjemmestrikkede sokker eller varme dine skuldre med et lækkert sjal, du kan tage om dig.

Skriv en kommentar