Sådan kan du undgå tung tobaksrøg i hjemmet

Tung tobaksrøg i hjemmet er hverken lækkert eller fornuftigt. Derfor er det også noget, du bør undgå. Det er heldigvis noget, der er muligt at undgå på flere måder. Mange mener dog, at det ikke er alle løsninger, der er lige bekvemme. I denne forbindelse bør det dog understreges, at det ikke bør prioriteres over, at sørge for at holde tung tobaksrøg ude.

1. Ganske enkelt; ryg ikke indenfor

Det nemmeste er selvfølgelig, at du ikke ryger indenfor. I stedet må du tage den sure tjans og gå udenfor. Der findes et væld af andre steder, du kan ryge. Derfor er der heller ikke nogen grund til, at du ryger indenfor. Det er ikke blot med til at ødelægge dine vægge og møbler, men samtidig betyder det også, at det hurtigt ender med at lugte i huset.

2. Brug en udestue, et skur el.lign.

Du kan med fordel bruge en udestue, et skur el.lign., når du skal ryge. På denne måde er det ikke inde i boligen, men er dog heller ikke helt udenfor. Det er en glimrende løsning for de fleste. Derfor er det også noget, du bør overveje. Hvis du ikke har nogle af delene, så kan det enten opføres eller du må i stedet nøjes med at ryge i haven eller deslige.

3. Anskaf dig en e-cigaret

Hvis du gerne vil blive indenfor, men dog ønsker at undgå tung tobaksrøg i hjemmet, så er en e-cigaret et oplagt valg. Ønsker du at gøre brug af denne løsning, så skal du sørge for at vælge en e-cigaret, der harmonerer med dine ønsker. Der findes heldigvis en lang række forskellige modeller og producenter – vil du undersøge dette, så se udvalget her.

Ikke nok med, at det betyder, at du undgår den ubehagelige tobaksrøg i hjemmet, så er det også et sundere alternativ end de almindelige cigaretter. Derfor er det også en løsning, der byder på flere fordele. I løbet af de seneste par år er der flere danske rygere, der har lagt cigaretterne på hylden til fordel for en e-cigaret, så de kan dampe indendørs.

4. Overvej at stoppe med at ryge

Du ved selvfølgelig godt, at det er usundt at ryge. Derfor er det også værd at overveje, om du skal stoppe med at ryge. Det kan spare dig for mange penge hvert år, det er markant sundere og dertil er det også med til at sikre, at dit hjem ikke lugter af tung tobak.

Skriv en kommentar