Inde

Sådan laver du et energivenligt bryggers

bryggers

Har du altid drømt om at have et bryggers, der hører til i den lave ende af klassen, hvad angår energiforbrug? I så fald er denne artikel værd at læse. I artiklen kan du nemlig læse om, hvordan du får skabt dig et bryggers som bruger et minimum af energi.

Kobl en varmepumpe til rummet

Noget af det bedste du kan gøre er at købe en varmepumpe til bryggerset. På den måde kan du danne uhyre billig energi til opvarmning af rummet. Den helt store fordel ved varmepumpen er, at den tager luften udenfor og omdanner til varme til brug indenfor. Der er altså tale om en meget miljøvenlig og ikke mindst billig energikilde.

Et godt eksempel på en forhandler af varmepumper, det er Bygma. Hvis du gerne vil læse mere om varmepumpepriser, så anbefales det at se nærmere på følgende artikel: Varmepumpe pris inkl. montering.

Gå efter hvidevarer med høje energimærkninger

Hårde hvidevarer med høje energimærkninger er uden tvivl værd at gå efter, hvis du gerne vil have et energivenligt bryggers. I bryggerset har du typisk vaskemaskine og tørretumbler til at stå. Derfor gælder det om at finde nogle energivenlige modeller, så rummets samlede energiforbrug bliver mindre.

I dag findes der et væld af energivenlige hårde hvidevarer som uden tvivl vil være noget for dig, der gerne vil spare på energien. Du bør som minimum gå efter en model, der har energimærkning A. Derudover anbefales det også at tage en snak med forhandleren om specifikationer, funktioner osv.

Sørg for en optimal isolering af hulmur, loft, gulv osv.

Er dit bryggers isoleret godt nok? Hvis ikke, så er det med at få det efterisoleret. Hvis du vil gøre dig nogle forhåbninger om et energivenligt bryggers, så er det uhyre vigtigt, at isoleringen er optimal både i gulvet, loftet, muren osv. Derudover er et par energivenlige vinduer også at foretrække.

Skriv en kommentar