Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sbamarketing.dk/synrgi.dk/wp-content/themes/voice/include/options/ReduxCore/extensions/customizer/extension_customizer.php on line 358
Sådan planlægger du en konference fra ende til anden - Læs mere
Annonce

Sådan planlægger du en konference fra ende til anden

Annonce:

Du har fået til opgave at afholde en konference – men hvordan er det nu lige, man gør? Hvis du står i denne situation, er der heldigvis hjælp at hente i denne guide. Her får du nemlig en række gode råd samt tips til, hvordan du planlægger en vellykket konference.

 

Find et sted at afholde konferencen

Først og fremmest skal du finde et sted, hvor konferencen kan afholdes. Der er flere faktorer, der har indflydelse på, hvilken lokalisation du skal vælge til din konference:

 

  • Skal gæsterne bydes på et måltid under konferencen?
  • Varer konferencen flere dage?
  • Hvad omhandler konferencen?
  • Skal der være mulighed for at opholde sig udendørs?

 

Alt dette og mere til har stor betydning for, hvilke faciliteter du skal kigge efter, når du vælger den rette lokalisation.

 

Bevar det store overblik ved at lægge en plan

Det kan være svært at huske det hele, og der er intet værre, end hvis klappen går ned, når du står foran alle dine gæster til konferencen. Det kan du heldigvis undgå ved at forberede en plan for konferencen. Her kan du inkludere alt lige fra velkomst til afslutning. Du kan med fordel inkludere tidsintervaller også, således at du har lettere ved at holde dig til tidsplanen.

 

Husk at inkorporere pauser i løbet af dagen

Er det en længerevarende konference, du skal afholde, så er det væsentligt, at du inkorporerer pauser i løbet af konferencen. På den måde vil gæsterne få fornyet energi og inspiration til at lytte og lære. Pauserne kan også afføde nye samtaler iblandt gæsterne, der dermed får mulighed for at udvide deres netværk. Har du valgt en lokalisation i naturskønne omgivelser, kan du med fordel arrangere en walk ’n talk, hvor dine gæster kan gå en tur 2 og 2, trække frisk luft og drøfte konferencens emner.

 

Skriv en kommentar