Tips & Råd

Sådan sparer du som virksomhed penge

Som virksomhedsejer har du typisk en forkærlighed for at spare penge der, hvor du nu kan. Dog kan det godt være uhyre svært at finde de områder, hvor det er muligt at spare. For at hjælpe dig lidt på vej har vi lavet denne artikel. I artiklen finder du forskellige forslag til, hvordan du som virksomhed minimerer dine omkostninger og via den vej får et større overskud.

Gør firmadomicilet så energivenligt som muligt

En af de bedste løsninger i forhold til det langsigtede perspektiv er at energirenovere firmadomicilet. Ved at gøre dette vil du om ganske få år være ejer af et domicil som er uhyre billig i drift. På den måde kan du altså spare penge på varme- og vandudgifter samt din elregning ved for eksempel at installere solceller. Dette er en meget langsigtet investering, der på kort sigt ikke just vil bidrage til et større overskud, men det vil det i den grad på langt sigt.

Vær god til at forhandle

Er du god til at forhandle, så har du alt andet lige nemmere ved at forhandle gode priser hjem på materialer og lignende. Derfor kan det altså godt betale sig at finpudse dine forhandlingsevner, hvis du gerne vil være i stand til at opnå nogle flere rabatter osv. Der findes flere forskellige kurser du kan gennemføre med henblik på at blive en dygtig forhandler.

Få en økonomiekspert til at finde de svageste led

Det kan også være en fremragende ide at få hjælp af en økonomiekspert – måske ekspert inden for driftsøkonomi. Med sådan en ekspert ombord kan du finpudse virksomhedens økonomi, så du ikke ender med at bruge penge, der faktisk slet ikke skulle være brugt.

Løbende økonomioptimering er vejen frem!

Som hovedregel bør du økonomioptimere løbende i stedet for at gøre det et par gange om året. Ved en løbende optimering sikrer du, at din virksomheds økonomi altid er finpudset.

Køb rengøringsartikler i store mængder og opnå rabat

Har din virksomhed et stort forbrug af rengøringsartikler? I så fald skal du vide, at der er uhyre mange penge at spare ved at købe artiklerne i store mængder. Forhandlerne er nemlig villige til at give store rabatter ved køb i store mængder. Hos Tenko.dk har du som virksomhed rig mulighed for at gøre en ekstra god handel.

Skriv en kommentar