Tips & Råd

Sådan stopper du tyven fra at begå indbrud

indbrud

Vil du gerne gøre alt, hvad der står i din magt for at stoppe tyven i at begå indbrud i dit hjem? Hvis ja, så er denne artikel et must for dig at læse. Den giver dig nemlig en række gode råd som med garanti vil sænke risikoen for indbrud ganske markant.

Det mest præventive lige nu er tågekanonen

Lige nu er tågekanonen det mest præventive du kan gøre brug af inden for indbrudssikring. Den helt store fordel ved tågekanonen er, at der er tale om ”aktiv indbrudssikring”. Tågekanoner sprøjter aktivt et røgslør ud som gør det umuligt for tyven at navigere rundt i huset. Røgen er så tæt, at det faktisk er umuligt at bevæge sig rundt uden at støde ind i noget.

Tågekanonen er dyr, men ekstremt præventiv

Tågekanonen er en forholdsvis dyr løsning. Dog skal du huske på, at der er tale om meget præventiv indbrudssikring, hvorfor prisen uden tvivl er givet godt ud. Alternativet er, at du mister en masse dyre genstande som med stor sandsynlighed er markant dyrere end, hvad det koster at købe et par tågekanoner.

Tag dine forholdsregler

Du bør fokusere på at tage dine forholdsregler, når det kommer til sikring af hjemmet mod indbrud. Der er nemlig nogle ”fejl” som du i den grad bør undgå at lave.

Skriv ikke på de sociale medier at du rejser

Det er en ganske dum ide at gøre opmærksom på de sociale medier, at du rejser hjemmefra i en længere periode. Nutidens tyve holder nemlig et skarpt øje med, hvad der foregår på de sociale medier, hvorfor du ikke kan være sikker nok. Derfor fraråder vi kraftigt, at du skriver noget om, at du er væk i en længere periode. Dette kan nemlig få tyvene til at slå til.

 

Få huset til at se livligt ud

Det er også en god ide at få huset til at se lidt livligt ud, når du er rejst hjemmefra. I den forbindelse er det oplagt at tænde noget lys. Få radioen til at tænde et par gange i løbet af dagen og lignende. Derudover er det også meget vigtigt, at du får nogle til at fjerne eventuelle aviser og reklamer som bliver afleveret. 

Gem dine vigtigste genstande af vejen

Sidst men ikke mindst er det også en god ide at gemme dine vigtigste genstande af vejen, hvis du for eksempel rejser Sydpå. Det kan være, at du har et skjult rum, hvori du kan gemme dine computere, tablets, smykker osv.

IP kameraer kan være løsningen

Med et IP kamera har du mulighed for at filme, hvis der bliver begået et indbrud. Og hvis der er noget som tyvene ikke bryder sig om, så er det at blive filmet og overvåget. Derfor kan sådan et kamera altså være med til at holde rigtig mange tyve fra at begå indbrud på lige netop din ejendom.

Nabohjælp er at foretrække i et meget udsat område

Hvis du bor i et meget udsat område, så er det i den grad værd at benytte ”nabohjælp”. På den måde hjælper I naboer hinanden med at holde øje med huse osv. Det er noget som har vist sig at være ganske effektivt.

Er din husforsikring god nok i forhold til området du bor i?

Det er i øvrigt en god ide at få tjekket din husforsikring. Det kan meget vel være, at du betaler alt for meget i forhold til området du bor i. Det kan også være du betaler for lidt i forhold til, hvilke genstande du besidder. 

Tjek din husforsikring her.

Skriv en kommentar